Mancini még mindig szívesen látná Rooneyt

Roberto Mancini, a Manchester City menedzsere elismeri, hogy még mindig szívesen látná a városi rivális Manchester United csatárát, Wayne Rooneyt a csapatában.


Az olasz mester elárulta, hogy annak ellenére is kedveli Rooneyt, hogy az angol csatár meghosszabbította szerzõdését a Uniteddel.
 

„Örülnék, ha meg tudnám szerezni, de õ Ferguson játékosa.”
 

„A United 20 éve gyõztes szériában van. Megpróbálunk mi is minél több mérkõzést nyerni, és reméljük, hogy 20 év múlva a Cityrõl is úgy fognak beszélni, mint a Unitedrõl.”
 

„A Manchester United rendkívüli magabiztossággal játszik, ami a gyõzelmük kulcsa. Mi is ezen dolgozunk most, hogy ezt elérjük.”

 


 

A pletykák szerint ennek érdekében komoly lépéseket is tesznek a City háza táján, ugyanis várhatóan hétfõn bejelentik Edin Dzeko, a Wolfsburg csatárának szerzõdtetését.
 

„Idén van esélyünk megnyerni a bajnokságot, és ebben Edin Dzeko döntõ tényezõ lehet.” – mondta Mancini a német médiának.
 

„Õ nem egyszer kupákat döntött már el, ezért szeretnénk õt.”
 

Az átigazolás valószínûségét Torinóból is megerõsítették, ugyanis a Juvesntus vezetõi feladták a harcot elsõ számú célpontjukért, mert „nem tudnak versenyezni a City ajánlatával.”
 

Dzeko, aki 35 millió fontjába kerül a kisebbik manchesteri gárdának, a hírek szerint 5 évre kötelezte el magát évi 4 millió fontos fizetésért.

 

tribalfootball


tribalfootball

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!