Ferguson: Bowyer pirosat érdemelt volna

Sir Alex Ferguson szerint a Birmingham City középpályását, Lee Bowyert ki kellett volna állítani az 1-1-re végzõdõ mérkõzés folyamán.


A United ismét egy frusztráló mérkõzésen van túl, ahol ezúttal is az utolsó percekben csúszott ki a 3 pont a Vörös Ördögök markából.

 

Dimitar Berbatov góljával megszerezte ugyan a vezetést a Manchester United, de nem tudta megtartani azt, mivel Bowyer vitatott körülmények között a 89. percben kiegyenlítette az állást.

 

 

Ferguson tegnap már kifejtette csalódottságát, amiért a gólt megelõzõen a játékvezetõ nem vette észre sem Nikola Zigic szabálytalanságát, sem azt, hogy a szerb támadó kézzel sodorta Bowyer elé a labdát.

 

A skót mester szerint Bowyernek már a pályán sem lett volna szabad lennie az elsõ félidõben Darron Gibson ellen elkövetett szabálytalansága után. Az angol középpályás sárgalapot ugyan kapott az ír játékos bokájának megtaposása után, de Ferguson szerint inkább piros lap járt volna neki.

 

„Az a Bowyer-féle becsúszás szerintem pirosat ért volna, nem sok köze volt a labdához.”

 

„Csak sárgalapot kapott, de utólag nem lehet mit tenni, minden esetre az egy veszélyes becsúszás volt.” – mondta Ferguson.

 


Skysports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!