De Gea elkötelezett az Atleticóhoz

Bár többször szóba hozták nevét a Vörös Ördögökkel, a fiatal kapus hosszú távra tervez jelenlegi csapatánál.


 

A 20 éves hálóõr több parádés teljesítménnyel rukkolt elõ az idei esztendõben, nem csoda tehát hogy komolyabb csapatok érdeklõdésérõl is hallani vele kapcsolatban. Legkomolyabb érdeklõdõként a Manchester Unitedet emlegették az utóbbi hónapokban.

 

De Gea, villámkarrieren van túl, elõbb a „B” csapatból indulva mára a klub elsõ számú kapusává nõtte ki magát, majd a spanyol válogatott bõ keretébe is meghívót kapott Vicente Del Bosque szövetségi kapitánytól.

 

 

 

 

Sokan tudni vélik, hogy Sir Alex Ferguson több alkalommal is megfigyelõket küldött Madridba a fiatal kapus feltérképezése végett, ám De Gea ragaszkodik hozzá, õ bizony boldog az Atleticonál.

 

„Nagyon boldog vagyok itt, ez mindig az én klubom lesz és még sokáig szeretném viselni a mezét. Szeretnék trófeákat nyerni a csapattal” -nyilatkozta az AS jövõjét firtató kérdésére.

 

„Nyilván ez a klubon múlik, de nagyon jól érzem magam itt, ha pedig jól mennek a dolgok nincs értelme váltani.”

 

„Mindenképpen szeretnénk elérni a Bajnokok Ligáját, ez a fõ cél. Emellett pedig a spanyol kupában is szeretnénk olyan messzire jutni, amennyire csak lehetséges.”

 

Az Atletico Madrid jelenleg a 6. helyen áll a La Liga táblázatán, hogy elõrébb lépjenek ahhoz hétfõn a Racing Santander ellen kellene nyerniük.

 


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!