Hivatalos: Marcos Rojo a United játékosa

A Manchester United örömmel jelenti be, hogy 20 millió euróért leigazolta a Sportingtól Marcos Rojót. Az üzlet részeként Nani egy szezont a lisszaboni klubnál tölt kölcsönszerzõdéssel. Marcos ötéves szerzõdést írt alá.


A 24 éves védõ a Spartak Moszkvától költözött a Sportinghoz azután, hogy pályafutását az argentin Estudiantes de la Platában kezdte. Marcos három éve mutatkozott be az argentin nemzeti csapatban, azóta 28 alkalommal öltötte magára hazája címeres mezét, az idei világbajnokságon hat mérkõzésen, köztük a döntõben lépett pályára, a Nigéria elleni utolsó csoportmeccsen gólt is szerzett. A torna álomcsapatába is beválasztották.

 

 

Marcos Rojo elmondta: "Hatalmas megtiszteltetés, hogy elmondhatom, immár a Manchester United játékosa vagyok. A Premier League a világ legizgalmasabb bajnoksága és az, hogy a világ egyik legnagyobb klubjával szerepelhetek benne, az álom számomra. Fiatal vagyok és nagyon szeretnék továbbra is tanulni, úgyhogy egy ilyen tapasztalt, technikus edzõvel együtt dolgozni, mint amilyen Louis van Gaal, fantasztikus lehetõség számomra. Azért csatlakoztam a Unitedhez, hogy a csapattársaimmal keményen dolgozva trófeákat nyerjünk és tudom, hogy a menedzsernek is ez a célja."

 

 

Louis van Gaal így nyilatkozott: "Marcos egy nagyon tehetséges védõ. A világ labdarúgásának legmagasabb szintjén szerepelt, középsõ védõt vagy bal bekket is képes játszani. Képességeivel, fizikai erejével és azzal, hogy hajlandó tanulni, fényes jövõ áll még elõtte. Nagyon erõs világbajnoksága volt és már pár éve Európában játszott. Nagyon jó igazolás a csapat számára."

 

 

 

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!