Hivatalos: Di Maria immár a United játékosa

A Manchester United örömmel jelenti be, hogy brit rekornak számító 59,7 millió fontért leigazolta Angel Di Mariát a Real Madridtól.


A most 26 éves Di Maria Argentína legtermékenyebb akadémiáján, a Rosario Centralnál kezdte karrierjét. 2007-ben Európába, a Benficához igazolt, majd 2010-ben a Real Madrid csapatához került. Az argentin válogatottban 52 alkalommal szerepelt eddig és 10 gólt szerzett ezalatt.

 

Angel Di Maria elmondta: "Teljesen el vagyok ragadtatva, hogy csatlakozhatom a Manchester Unitedhez. Élveztem a Spanyolországban töltött idõszakomat, sok klub érdeklõdött irántam, de csak a United volt az a klub, amely miatt elhagytam volna a Real Madridot."

 

 

"Louis van Gaal fantasztikus menedzser, aki bizonyított már az elért sikereivel és nagyon lenyûgözött az az eltökéltség, ami mindeniben megvan itt annak érdekében, hogy a klub visszakerüljön a csúcsra - ahova tartozik. Nagyon várom már a rajtot."

 

Louis van Gaal így vélekedett: "Angel egy világklasszis középpályás, de ami a legfontosabb, hogy csapatjátékos. Nem kérdés, hatalmas tehetség."

 

"Rendkívül gyors ballábas játékos, aki a legkiválóbb védelemre is félelmet jelent. Cselezõkészségét és ahogyan képes megverni ellenfeleit, azt élvezetes nézni. Kiváló erõsítés a csapat számára."

 

 

 

 

 

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!