Pallister és Sharpe üdvözlik Di Mariát

A klub két legendája, Gary Pallister és Lee Sharpe hisznek abban, hogy a Real Madridtól rekordösszegért szerzõdtetett argentin játékos fényes jövõ elé néz az Old Traffordon.


Amíg a tudósítások a tegnapi meccs beharangozójáról és eredményérõl szóltak, addig a klublegendák kifejtették véleményüket, hogy a klub új játékosa miként is fog illeszkedni van Gaal rendszerébe.

 

"Õ egy rendkívül éles eszû, jó ütemérzékû játékos, aki már régóta hiányzott a United keretébõl" - kommentálta a hírt Pallister. "A szurkolók már nagyon várták, hogy valami történjen és a klub végre igazolt is egy zseniális képességekkel rendelkezõ játékost."

 

 

"Di Maria a múltban játszott jobb és bal szélen, valamint a középpálya közepén is" - tette hozzá az ex védõ. "Egyértelmûen egy nagyon sok oldalú játékos és a legfontosabb, hogy csapatjátékos. Biztos lehetsz benne, hogy akárhol játszatod a legjobb formáját fogja hozni."

 

A korábbi United szélsõ, Sharpe igazat adott Pallisternek és hozzátette, hogy Di Maria neve a mai futballban egy olyan garancia, ami biztosítja a klub szurkolóit arról, hogy a dolgok jó irányt vesznek.

 

"Ez az igazolás a klub részérõl egyben egy felhívás is mindenki irányába, hogy a klub megtalálta azt a játékost, akire szüksége van, leigazolta és teljesíteni fogja a szurkolói követeléseket is" - mondta Lee. "Egyetértek Pallisterrel abban, hogy az elmúlt szezonban és az idei szezon kezdete óta látott teljesítmény nem méltó a manchesteri gárdához. Ám Angel érkezése feltüzelheti a szurkolókat, vele több esélyünk lesz gólokat szerezni. Úgy gondolom, hogy pontosan ez az, amire a csapatnak szüksége van."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!