Zaha visszamegy a Palace-hoz

A Crystal Palace erre a szezonra kölcsönvette a Manchester Unitedtõl Wilfried Zahát.


A szélsõ - aki még nem volt kezdõ Premier League meccsen a Unitedben azóta, hogy tavaly nyáron megérkezett az Old Traffordra - visszatér a Sasokhoz csupán 24 órával azután, hogy a londoni klub kinevezte új menedzserét, Neil Warnockot.

 

A játékos így nyilatkozott a Sky Sports News HQ-nak: "Jó hangulat van itt és boldog vagyok, hogy itt lehetek. Akkor is boldog voltam, amikor itt voltam korábban."

 

Warnock így kommentálta a leigazolást: "Úgy vélem, Wilfriednek szüksége van ránk, nekünk pedig szükségünk van rá. Egy nagy klubnál volt, mint amilyen a Manchester United, mi is nagy klub vagyunk. Három-négy helyre is mehetett volna és úgy gondolom, az emberek hibáznak, amikor a hozzáállásáról tesznek említést."

 

 

"Wilfriednek mindig is remek volt a hozzáállása. Tanulni akart, extra edzéseket akart teljesíteni, mi meg fogjuk engedni ezt neki."

 

A Palace 2013 januárjában 15 millió fontért adta el Zahát a Unitednek, de azt a szezont még kölcsönben a Sasoknál töltötte a fiatal angol játékos. Késõbb, de még abban az évben a 22 éves játékos második válogatottságát is megünnepelhette, de a Vörös Ördögök a szezon második felére kölcsönadták a Cardiffnak, miután David Moyes irányítása alatt nem tudott bizonyítani.

 


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!