Fergie nem tervez új arcokkal

A Vörös Ördögök nem vásárolnak senkit januárban.


Sir Alex Ferguson kizárta annak lehetõségét, hogy a Manchester United bárkit is igazolna a jövõ hónapban, mikor újból kinyit az átigazolási piac.

A klubok szombattól tudnak igazolni újból, de a roppant tapasztalt skót menedzser nem kíván vásárolni senkit a sztároktól hemzsegõ játékoskeretéhez.

A Unitedet legutóbb a Real Madrid középpályásával, Lassana Diarrával hozták hírbe, de a klub nem tervezi kinyitni csekkfüzetét.

A Manchester tavaly nyáron hozta Chris Smallingot, Bébét valamint Javier Hernandezt és a már múlt hónapban leszerzõdtetett dán Anders Lindegaard lesz az egyetlen, aki januárban bemutatkozhat új igazolásként.

"Nem, egyáltalán nem. Biztosan nem." - mondta Ferguson arra a kérdésre, lesznek-e új érkezõk januárban.

Ahelyett, hogy friss arcokat hozna a csapathoz, Ferguson inkább arra törekszik, hogy néhány játékosát kölcsönbe tudja adni a fejlõdés érdekében.

A fiatal tehetség, Federico Macheda állítólag januárban Olaszországba költözhet kölcsönbe és Sir Alex Ferguson szerint a támadójának arra van szüksége, hogy rendszeresen játsszon.

 

 



A skót menedzser elragadtatva érzi magát Danny Welbeck szereplésétõl, aki a Sunderlandben mutatott teljesítményéért mindenképp kiérdemelné a válogatott behívót.

A Vörös Ördögök nagy taktikusa már leült Machedával kölcsön ügyben és reméli, ha így lesz, képes lesz az olasz is megismételni azt a teljesítményt, amit Welbeck mutatott.

"Volt egy csevegésem a fiúval." - mondta Macheda ügyérõl Sir Alex. "Azt hiszem, olyan helyzetben lesz, mint Welbeck vagy Mame Diouf. Fiatalok, szükségük van a játékra. Kiko most ebbe a kategóriába fog bekerülni."

 

 



"Nem akarom, hogy menjen, de látva a csapat körüli helyzetet, Michael Owen ismét bevethetõ és Javier Hernandez sokat fejlõdött, így ez lesz neki a legjobb. Bébét is megvettük, aki csatár lesz. Ha kell, Obertant is tudom ebben a pozícióban játszatni."

"Danny Welbeck drámai és fantasztikus fejlõdésen ment keresztül. Az utóbbi két évben két kupadöntõben is szerepelt, valamint tavaly egy kupa elõdöntõben is az Everton ellen. De ez nem volt neki elég ahhoz, hogy úgy lássuk, ahogyan most láthatjuk folyamatos játék mellett. Fantasztikus a Sunderlandben."

"Az eddig mutatott szezonbeli teljesítményéért mindenképp kapnia kellene meghívót az angol válogatottba. Mindenképp ezt szeretnénk elérni vele."

"Amikor beszéltem Kikoval, elmagyaráztam neki Welbeck helyzetét és pontosan az fog történni vele is, ami történt Dannyvel."


 


SkySports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!