Nani visszatérhet a Baggies ellen

A szélsõ bevethetõ lehet szombaton a WBA ellen.


Nani visszatérhet sérülésébõl a Vörös Ördögök csapatába, hogy segítse Sir Alex csapatát gyõzelemmel nyitni a 2011-es évet a West Bromvich Albion ellen.

A portugál játékos nemrég csípõproblémákkal küzdött és Ferguson elmondta, az orvosi és edzõi stáb pénteken vizsgálja meg a szélsõt, hogy bevethetõ állapotban van-e arra, hogy szombaton pályára léphessen a Hawthornes-ban, vagy várjon vele a keddi, Old Traffordban lejátszandó Stoke City elleni bajnoki találkozóig.

 

 



"Lehetõségként számolunk Nanival." - kezdte Ferguson a mai, Carringtonban tartott sajtótájékoztatóján. "Majd meglátjuk ma hogyan alakul, de talán nagyobb esély van arra, hogy a Stoke ellen lépjen pályára."

Akárhogy is lesz, a menedzser frissíteni szeretne csapatán Roberto Di Matteo csapata elleni fellépés során.

"Egy-két változás mindenképp lesz - vallotta be a Fõnök - mivel egyesek a Birmingham elleni utolsó percekben fáradtnak tûntek."

"Kemény mérkõzésre számítunk szombaton. A West Brom felfrissült csapattal állhat ki, akik jól teljesítenek és mindenki számára fenyegetést jelentenek. Gólerõsek, fõleg otthonuktól távol. Tudjuk, nagyon nehéz lesz gyõznünk."

A United még mindig nem számíthat Paul Scholes játékára, ám jó hír, hogy Paul a következõ héten már csatlakozhat az elsõ csapat edzéseihez.

"Ismétlõdõ ágyéksérüléssel bajlódik." - folytatta Sir Alex. "Azt mondtuk neki, addig szüneteljen, míg teljesen rendbe nem jön. Reményeink szerint a jövõ héten már edzésbe állhat."


 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!