Rooney: Tévedtem!

A United csatára tartja magát ahhoz, hogy soha nem akart a Citybe igazolni.


Wayne Rooney elismeri tévedett, amikor a Manchester Unitedrõl kért válaszokat a klub ambícióival kapcsolatban, valamint ragaszkodik ahhoz, soha nem írt volna alá a városi riválishoz, a Manchester Cityhez.

Októberben úgy tûnt, a csatár megteremtette magának azt, hogy elhagyhassa az Old Traffordot, amikor nem volt hajlandó aláírni új szerzõdését a klubnál és kérte, engedjék el õt.

Az angol válogatott játékosnak aggályai támadtak, hogy a klub képtelen top játékosokat magához vonzani és azt állította, ez az oka annak, hogy távozni szeretne. Azonban nem sokkal késõbb fordulatot vett az ügy azzal, hogy Wayne aláírta új szerzõdését a Unitednél, késõbb pedig elismerte, tévedett, amikor megkérdõjelezte csapattársai és a klub képességeit.

 

 



"Elmentem, hogy találkozzam a menedzserrel és David Gillel, akiktõl válaszokat kértem a kérdéseimbre." - mondta Rooney az MUTV-nek.

"Azóta rájöttem, semmi közöm nem volt ahhoz, de akkor úgy gondoltam ezt kell tennem, mert ez a helyes számomra."

"Megkaptam a válaszokat, de visszatekintve talán rossz döntést hoztam, amikor ezt tettem."

Rooney nem írta alá új szerzõdését addig, míg egy körülbelül 30 fõs, csuklyás banda meg nem látogatta õt a kasténya elõtt Prestburyben. Félelmetes este volt ez Rooney számára, aki nem is mert kimenni látogatóihoz, hogy elmondja nekik, a megállapodás már megszületett.

"Kinéztem és 30 csuklyás fickót láttam. Nem akartam behívni õket egy teára." - emlékszik vissza Rooney.

"Megértettem, hogy néhány szurkoló nagyot csalódott bennem, de ez csak az egyik dolog volt a sok közül, ami kellett ahhoz, hogy helyre rakjam magam."

"Szerencsére jó döntést hoztam és azóta boldog vagyok. Nem is gondolkoztam azon, hova mennék innen. Nem volt mód rá, hogy a Manchester Citybe menjek, de akkor már inkább nagyobb esély lett volna ennek, mint hogy a Liverpoolba távozzam."

Közben Rooney megerõsítette, hogy késõbb menedzserként szeretne dolgozni: "Szeretnék menedzser lenni. Ez lenne a célom, miután befejeztem játékos pályafutásomat."

"Láthatod, akik Sir Alex kezei alatt játszottak és most klubot vezetnek, mindegyikük remek menedzser. Remélem nekem is lesz lehetõségem erre egy nap. De nem szeretném Sir Alexet követni itt. Nem akarnám menedzseri pályámat az Evertonnál vagy a Manchester Unitednél kezdeni. Alacsonyabb ligákban szeretnék tanulni elõtte, nem egy nagy klubhoz beugrani egybõl.Nem tartom helyesnek, hogy minden tapasztalat nélkül nagy feladatot kapjon bárki is. Olyan menedzsereknek kell adni az ilyen feladatot, akik már évek óta dolgoznak."


 


SkySports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!