Vörös Ördögök a válogatottban

A Manchester United kapusának - David De Geának - vegyes érzelmeket hozott a csütörtök este, Robin Van Persie és Daley Blind sem ünnepelhettek, viszont Adnan Januzaj boldogan sétálhatott le a Maurice Dufrasne Stadion gyepérõl.


Bár De Gea már nagy izgalommal várta, hogy hazája színeiben szerepelhessen, és több lövéstõl is sikerült megvédenie kapuját, de ennek ellenére 1-0-s vereséggel zárult a mérkõzés a spanyol gárda számára a franciák elleni találkozón Párizsban.

 
De Geát régi csapattársa, Patrice Evra késztette cselekvésre rögtön a mérkõzés elején, de David helytállt és hárítani tudta a másik ex-United játékos, Paul Pogba lövését. Majd egy újabb remek védéssel akadályozta meg, még a szünet elõtt, hogy Benzema megszerezhesse a hazaiak vezetését. Azonban a második félidõ végéhez közeledve Loic Remy ballábas lövését már nem tudta hárítani, így a franciák nyerték a találkozót szûk, egygólos gyõzelemmel.
 
Közben Robin van Persie és Daley Blind is harcba szálltak, de számukra sem alakult eredményesen a csütörtök este, amikor a Guus Hiddink irányította holland válogatott 2-0-s vereséget szenvedett az olaszok gárdájától. A 3. percben Ciro Immobile már meg is szerezte a vezetést, majd a 9. percben Zaza tizenegyest harcolt ki, Martins Indi pedig pirosat kapott. A büntetõt De Rossi kíméletlenül értékesítette.
 
 
A United új igazolása, Blind indításából Van Persie kis híján gólt szerzett a 49. percben, de a folytatásban már egyik csapatnak sem sikerült betalálnia, így maradt a 2-0-s eredmény.
 
A 19 éves Adnan Januzaj is szerephez jutott a belga válogatottban, és nyerni is tudott csapatával az ausztrálok ellen. A 2-0-s eredményt Dries Mertens és Axel Witsel góljaival sikerült beállítania a hazai csapatnak a Maurice Dufrasne Stadionban.


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!