Neymar elrontotta Falcao visszatérését

A Manchester United legújabb csatára, Radamel Falcao pénteken este ismét válogatott meccsen szerepelt, ám Kolumbia 1-0-ra kikapott Miamiben Brazíliától.


Az AS Monaco gárdájától kölcsönszerzõdéssel érkezett támadó a találkozó utolsó 13 percére állt be, még 0-0-nál. Ám a mérkõzés végén a milános Cristian Zapata kezezése utáni szabadrúgást a brazilok üdvöskéje, Neymar csodálatos lövéssel vette be az Arsenal új hálóõrének, David Ospinának a kapuját. Neymar akkor is fõszereplõ volt, amikor a Fiorentina középpályása, Juan Guillermo Cuadrado szabálytalankodott ellene a második játékrész elején, amiért a kolumbiai megkapta második sárgáját, emberhátrányba sodorva csapatát.

 

Falcao a világbajnokságon csillogó és a nyáron a Real Madridhoz szerzõdõ James Rodriguez helyére állt be. A szurkolón nagyon várni fogják azt a pillanatot, amikor õk ketten együtt játszanak. Erre akár már októberben sor kerülhet, akkor ugyanis Antonio Valencia Ecuadorjával mérkõznek.

 

 

Eközben Falcaónak is voltak remek megoldásai, amivel lázban tartotta hazája és a United drukkereit, akik - összesen 73249-en - kilátogattak abba a stadionba, ahol augusztus elején a Vörös Ördögök legyõzték a Liverpoolt.

 

A manchesteri 9-es a 90. percben közel járt a gólhoz is, amikor Kolumbia elõretõrt, majd egy beadás megtalálta Radamelt, kinek fejese végül a Man City korábbi játékosáról, Maiconról került szögletre. A sarokrúgásból már nem lett semmi, így Kolumbia nem tudott revansot venni a világbajnoki kiesésükért.

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!