Blind élvezi van Gaal bizalmát

Daley Blind nagyon várja már, hogy napi rendszerességgel együtt dolgozzon Louis van Gaallal azután, hogy a holland válogatottnál már a menedzser irányítása alatt teljesített.


Az Ajaxtól érkezett, sokoldalú játékos remekül teljesített a vilgábajnokságon, amin Hollandia harmadik helyen végzett és az átigazolási szezon lezárása elõtt lehetõsége lett, hogy a Manchester Unitedhez igazoljon.

 

"Amit akar, abban nagyon szigorú és egyenes" - mondta Blind a fõnökrõl. "A játékosoknak a legjobbjukat kell tenniük, hogy megpróbálják megnyerni a meccseket. Minden mérkõzés bizonyos stílusban folyik. Nagyon jól olvassa a játékot és szinte minden jóslata bejött a világbajnokságon."

 

"A menedzser nagyon bízott bennem a világbajnokság és a selejtezõ alatt is. Örülök, hogy ismét együtt dolgozhatok vele. Rengeteget tanultam tõle és remélem, hogy még többet tanulok és jobbá válok minden egyes találkozóval."

 

 

Blind arról is beszélt, hogy mind a védelemben, mind pedig védekezõ középpályásként jól érzi magát a pályán.

 

"Mindkét poszton tudok játszani. A védelemben és a középpályán is. Az edzõn múlik, hogy játszom majd, de mindig próbálom majd a legjobbat adni."

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!