U18: United 1-0 Stoke City

A Liverpooltól elszenvedett súlyos vereségbõl felállva a Manchester United akadémiai csapata 1-0-ra legyõzte a Stoke City-t.


Demetri Mitchell lõtte a döntõ találatot, Paul McGuinness csapata pedig megérdemelten szerzett három pontot a második játékrészben mutatott teljesítménynek.

 

Mitchell jelenleg az egyetlen olyan játékos, aki eredményes tudott lenni az elsõ négy mérkõzésen és a 25. percben szerzett találata immár idei negyedik gólja volt. Az ígéretes tehetségtõl többen beadást vártak, ám õ inkébb bal lábára cselezett, majd lõtt a hosszú alsóba.

 

Az elsõ félidõ nagyrésze arról szólt, hogy George Dorringtonnak bizonyítania kellett a United kapujában, mire is képes, bár a Vörös Ördögökben is benne volt a veszély. Valójában csak néhány kiváló megmozdulás a másik kapustól akadályozta meg, hogy ne szerezzen újabb gólt a hazai gárda.

 

Mitchell, Tyler Reid és Callum Gribbin is a legjobbat hozta ki a Stoke kapusából, Daniel Gyollaiból, ám a Stoke továbbra is meccsben volt, még úgy is, hogy a második félidõben igen remek teljesítményt nyújtottak McGuinness srácai. Mitchell nagyon élt a támadások során és Scott McTominay is nagyszerûen teljesített még úgy is, hogy a középpályán erõs ellenfelekkel kellett felvennie a küzdelmet.

 

A csapatra következõ alkalommal nehéz feladat vár, hiszen szeptember 20-án a Platt Lane-en a Manchester City ellen kell pályára lépnie.

 

U18 Premier League

Manchester United 1-0 Stoke City

Aon Training Complex

 

United: Dorrington - Reid, Tuanzebe, Williams, Borthwick-Jackson - Riley, McTominay, Redmond, Rashford, Gribbin - Mitchell(Dearnley 83.) 

Nem hazsnált cserék: Henderson, Warren, Johnson, Croskery.

 

Gólszerzõ: Mitchell 25'

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!