Blind élvezi elsõ gyõzelmét a Vörös Ördögöknél

A Manchester United újonca, Daley Blind boldog, hogy gyõztes meccsen debütálhatott az Old Trafford "csodálatos" közönsége elõtt.


A holland középpályás egyike volt a United három debütáló játékosának Marcos Rojo és Radamel Falcao mellett a QPR ellen aratott 4-0-s gyõzelem során.

 
Az MUTV-nek adott exkluzív interjúja során Blind elárulja, milyen érzés volt elõször az Álmok Színházában szerepelni.
 
"Nagyon izgatott voltam a meccs elõtt, de most nagyon boldog vagyok, hogy sikerült gyõznünk. Remek bemutatkozó meccs volt, és a United szurkolói csodálatosak."
 
 
"Minden jól ment. Az edzéseken is jól éreztem magam, mindenki nagyon kedves, közvetlen és barátságos. Olyan szívélyesen fogadtak, hogy szinte azonnal otthon éreztem magam."
 
Blind tudatában van annak, hogy Louis van Gaal irányítása alatt kemény munka vár rá, de maximálisan megpróbál igazodni a menedzser elképzeléseihez. 
 
"Általában egy új csapatnál nehéz az elsõ szereplés, de azt hiszem most minden remekül ment. Jó érzés, hogy mindenki segítette egymást. A menedzser egyik alapvetõ követelése, ha elveszítjük a labdát, próbáljuk meg, amilyen gyorsan csak lehet visszaszerezni. Sikerült egy csapatként küzdenünk. Ez egy új kezdet mindannyiunk számára, és alig várjuk a következõ alkalmat a közös harcra."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!