Evra is Hernandezt dicséri

Patrice Evra kezdi úgy érezni, hogy minden alkalommal, amikor Javier Hernandez pályára lép a Manchester United a gólszerzés szélére kerül.


A Chicharito (Borsócska) becenévre hallgató mexikói csatár a West Brom elleni szombati mérkõzésen a padról beszállva szerzett gyõztes gólt a 75. percben. Ez volt a fiatal csatár 5. találata a Premier Leagueben az idei szezonban, annak ellenére is, hogy november 13-a óta nem szerepelt kezdõként mérkõzésen.
 

Csapattársa, Patrice Evra elárulta, hogy a 22 éves játékos jelenléte mindig jó elõérzettel tölti el õt.
 

„Minden alkalommal, amikor pályára lép, úgy érzem, hogy gólt fogunk szerezni. Ez egyszerûen hihetetlen” – kezdte a francia védõ.
 

 

Hernandez lehetõségei limitálva vannak az elsõ csapatban nyári érkezése óta, ugyanis Sir Alex Ferguson jobban favorizálja a tapasztaltabb Wayne Rooneyt és Dimitar Berbatovot a támadósorban, azonban Evra szerint a fiatal csatár keményen küzd azért, hogy több lehetõséget kapjon és megmutathassa tudását.
 

„Többet szeretne játszani, ha az ember futballista, akkor minden meccsen kezdõ szeretne lenni.”
 

Hernandez gyõztes gólja elõtt Rooney bólintott a hálóba a 2-1-es gyõzelemmel zárult mérkõzésen, Evra pedig nagyon örült, hogy az angol játékos is betalált végre és megtörte az augusztus óta tartó gólcsendjét.
 

„Nagyon örülök Wayne sikerének” – folytatta Evra, aki bokasérülést szenvedett a mérkõzésen.
 

„Megérdemelte a találatot, mert nagyon keményen dolgozik az edzéseken is. A mérkõzés végén megmutatta, milyen erõs jellem, amikor visszatért a pályára sérülten. Remélem, hogy Wazza még több gólt fog szerezni mostantól.”
 


Skysports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!