Nem súlyos Shaw sérülése

Luke Shaw-t sérülése nem fogja megakadályozni abban, hogy az angol U21-es válogatott keretéhez, amely Horvátországgal vív majd Európa-bajnoki play-off mérkõzést.


A baloldali védõt le kellett cserélni csapata tegnapi, Everton ellen 2-1-re megnyert találkozóján, de abban reménykedik, hogy hamar túlesik rajta, és ott lehet jövõ héten Gareth Southgate együttesében, azt követõen, hogy egy térdín sérülés miatt sokáig váratott magára tétmérkõzésen való bemutatkozása a Manchester Unitedben, és mára megfelelõ erõnléti állapotba került.

 

"Nem súlyos a sérülésem, izomhúzódás van a térdemben" - magyarázta Shaw.

 

"Már az elsõ 20 perc után éreztem, amikor egyszer megrúgtak, de így is tovább tudtam játszani, úgyhogy úgy gondoltam, talán jobban teszem, ha lejövök a pályáról, nehogy rosszabbra forduljon."

 

"Beszéltem az orvossal, és természetesen a menedzserrel is, és mindketten úgy vélték, az a legjobb, ha elmegyek az U21-es válogatott összetartására, mert ez nem olyan sérülés, amely megakadályozhatna ebben. Remélhetõleg a következõ néhány napban sikerül megfelelõ edzésmunkát végeznem, és mindkét elõttünk álló mérkõzésen 90 percig a pályán lehetek majd."

 

"Ahogy mondtam, megtárgyaltuk ezt a menedzserrel, átbeszéltük ezt a dolgot, és õ is úgy gondolja, nagyszerû ötlet, hogy kisegítsek az U21-esek között, és ezzel együtt újabb hasznos játékperceket töltsek a pályán."

 

 

Shaw csalódott volt amiatt, hogy összehozott egy tizenegyest az Old Traffordon aratott vasárnapi gyõzelem alkalmával, miután Kevin Friend játékvezetõ szabálytalannak ítélte meg Tony Hibberttel szemben elkövetett becsúszását a tizenhatoson belül. Köszönhetõen azonban David de Gea-nak, csapata nem szenvedett hátrányt emiatt, ugyanis a spanyol portás kifogta Leighton Baines büntetõjét.

 

"Nagyszerû gyõzelem volt" - tette hozzá.

 

"Nem fogom azt mondani, hogy rossz döntés született a tizenegyesnél, de olyan eset volt, amelyet nem éreztem jogosnak. Szerintem hozzáértem a labdához, és ha megnézzük a visszajátszást, akkor is lehet látni, hogy elõbb a labdához érek hozzá."

 

"Teljes csalódottság lett rajtam urrá, hogy ezért tizenegyest ítélt a játékvezetõ, de hatalmas köszönettel tartozom David de Gea-nak. A mérkõzés után azonnal írtam neki Twitteren, hogy köszönöm! Világklasszis teljesítményt nyújtott ma, és hozzásegített minket a három pont megszerzéséhez."

 

"Összességében jó mérkõzést játszottunk, de idõnként jobban kellett volna figyelnünk a labdatartásra, mert gyakori volt, hogy könnyedén adtuk el a labdákat, ez pedig bekapott gólokba kerülhetett volna számunkra. Tudjuk, hogy ennél sokkal jobb teljesítményre vagyunk képesek, de összességében a legfontosabb dolog a gyõzelem megszerzése volt."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!