Blind édesapja nyomdokaiba lépne

A Manchester United középpályása, Daley Blind olyan vezéregyéniséggé fejlõdne, mint amilyen édesapja, Danny volt, aki jelenleg a holland válogatott segédedzõje.


Louis van Gaal az elõzõ héten fedte fel, szerinte az idõsebb Blind volt a legjobb vezetõ, aki megfordult csapataiban és elmondta, Daley még nincs ebben a kategóriában és még mindig nagyon sok munka áll elõtte, amivel fejlõdhet, mint játékos.

 

Danny markáns tagja volt az Ajax védelmének és kiváló pályafutása alatt klubja, valamint a válogatott csapatkapitányává is vált, míg fia, a még mindig csak 24 esztendõs Daley lenyûgözõen kezdett új csapatánál, a Unitednél.

 

"Olvastam azt" - mondta Blind a ManUtd.com-nak, amikor a fõnök véleményérõl kérdezték. "Remélem, egyszer legalább egy kicsit hasonló vezér leszek, mint amilyen õ volt. Még mindig fiatal vagyok és javulhatok ebben."

 

 

"Ez egy új korszak számomra és új területre érkeztem. De tudom magamról, hogy vezéregyéniséggé válhatok. Meg kell tanulnom azt és a tanultakat meg kell tartanom. Minden egyes nap csak tanulok."

 

Daley immár édesapjával dolgozik együtt, miután a héten csatlakozott a holland válogatotthoz. Danny jelenleg Guus Hiddink segítõje és a 2016-os Európa-bajnokság után átveszi a szövetségi kapitányi posztot és természetesen figyelemmel kíséri fia fejlõdését.

 

"Apu vasárnap megnézett a tévében" - folytatta Daley. "De minden egyes találkozó elõtt és után kapcsolatban vagyok vele."

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!