Válogatottak: Falcao gólt szerzett

Radamel Falcao, a Manchester United csatára majd egy esztendõt követõen lépett ismét pályára a kolumbiai válogatottban, amely New Jersey-ben, a Red Bull Arena gyepén 3-0-ra legyõzte El Salvadort. A találkozón Falcao is betalált.


Radamel 2013. november 19-e óta - amikor Kolumbia gólnélküli döntetlent játszott Louis van Gaal holland válogatottjával - nem volt Jose Pekerman kezdõcsapatában, hiszen januári keresztszalag szakadása miatt hónapokat kellett kihagynia.

 

Miután kénytelen volt kívülrõl nézni a világbajnokságot is, a 28 éves játékos szombat reggel (magyar idõ szerint) régóta várt visszatérését ünnepelhette és már a hetedik percben betalált Henry Hernandez kapujába, Santiago Arias beadását fejelte erõsen a hálóba. Falcao ezzel már Kolumbia második legeredményesebb játékosa a maga 21 találatával, amihez csupán 52 válogatott mérkõzésre volt szüksége.

 

Radamel csatártársa, Carlos Bacca kétszer volt eredményes a második félidõ elején - a második gólnál Falcao adta a gólpasszt - így Kolumbia két egymást követõ vereség után ismét nyerni tudott.

 

 

A találkozót követõen a szövetségi kapitány a United csatárát méltatta és elégedett volt az eredménnyel: "Nagyon boldogok vagyunk, hogy ismét láttuk Falcaót, amint a válogatottban gólt szerez. Reméltük, hogy ez történik majd. Nagyon fontos este ez. A második játékrészben gyorsan jöttek a gólok, ami nyilvánvalóan kulcsfontosságú volt, lehetõvé téve a csapat számára, hogy pihenjen és lezárja a mérkõzést."

 

Közben Antonio Valencia sem a kezdõben, sem a padon nem kapott helyet az ecuadori válogatottban, amely Connecticutban 1-1-es döntetlent ért el az USA ellen. Egyelõre nem tudni, miért nem szerepelt a manchesteri szélsõ.

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!