Válogatottak: Sokkoló holland vereség

A Manchester United két hollandja tegnap vesztes csapat tagja volt, mivel Izland hazai pályán 2-0-ra legyõzte az Oranjét.


A fapapucsosok csapatkapitánya most is Robin van Persie volt, mellette Daley Blind is a kezdõcsapatban kapott helyet, ráadásul mindketten végigjátszották az európa-bajnoki selejtezõt Rejkjavikban. A 10. percben a Swansea City sztárja, Gylfi Sigurdsson büntetõt értékesített, majd a szünet elõtt ismét betalált, beállítva a végeredményt.

 

Arjen Robben átadása után van Persie lõhetett kapura, ám blokkolták a próbálkozást, majd nem sokkal késõbb Blind középreadása után Robben nem talált a kapuba 30 percnyi játék után.

 

 

Bár fordulás után nem sokkal éppen a kapu fölé tüzelt, a csapatkapitány nem tudta megfelelõen inspirálni társait, a hollandok így csalódást keltõ vereségbe szaladtak. Blind beadásai közül néhány igen veszélyesnek tûnt, de végül egyikbõl sem sikerült gólt elérnie Hollandiának, amely elsõ három selejtezõje alatt immár második alkalommal szenvedett vereséget és Kazahsztánban is csak hátrányból fordítva tudott nyerni.

 

Közben Marouane Fellaini pályára lépett Boszniában, ahol Belgium vendégszerepelt. A középpályás az 1-1-re végzõdõ találkozó utolsó 12 percére állt be sérülésébõl felépülve. A hazaiak szereztek vezetést Edin Dzeko révén, ám Radja Nainggolan kiegyenlített. Adnan Januzaj csak a kispadon kapott helyet hétõ este.

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!