Blind otthonosan érzi magát az Old Traffordon

Daley Blind úgy érzi, tökéletesen beilleszkedett a Manchester Unitedbe.


A sokoldalú középpályás nagyon élvezi a Premier League kihívásait, és a verseny okozta nyomás nem szokatlan számára, az Ajaxnál eltöltött évek után.

 
"Úgy érzem elmondhatom, hogy sikerült tökélestesen beilleszkednem" - mondta Blind az MUTV-nek. 
 
 
"A pályán is összhangba kerültem a srácokkal, nagyon segítõkészek, és én remekül érzem magam közöttük. De nem csak a csapattársaim, hanem a klubnál dolgozók, sõt a manchesteri emberek is kedvesek és segítõkészek. Egyszóval boldog vagyok itt."
 
"Persze volt néhány új dolog, amihez eddig nem voltam hozzászokva. Ez a klub sokkal nagyobb, mint az Ajax, ami szintén egy nagy egyesület, de a United világviszonylatban is a legnagyobbak közé tartozik. A verseny okozta nyomáshoz viszont már hozzászoktam, Hollandiában is ugyanúgy elégedetlenek az emberek, ha veszítesz, mint itt." 
 
"A legnagyobb különbség, hogy a Manchester United a legnagyobb szurkolótáborral bír az egész világon. A Premier League-nek pedig a légköre, ami nekem új volt. Hihetetlen hangulat van a lelátókon, ez az ami a leginkább inspirál, és amit a legjobban élvezek itt." 
 
"Az angol bajnokság nagyobb, nehezebb és gyorsabb, ezért minden egyes játék elõtt nagy izgalom tölt el, különösen a hazai meccsek elõtt, amikor kisétálunk az Old Trafford közönsége elé."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!