Blind: A pozitívumokra kell építkezni

Bár csalódott, hogy hétfõ este a The Hawthorns-ról nem sikerült eljönni mind a három ponttal, a gólszerzõ Daley Blind hisz a Manchester United által mutatott pozitív jelekben, amivel most a támadó szellemû játékra célzott.


Blind volt, akinek a góljával pontot mentettek a Vörös Ördögök, és akire nagy hatással voltak a csapattársai mind a labdatartásnak, és néhol a kreatív játéknak köszönhetõen, de felhívta a figyelmet a hatékonyabb védekezés fontosságára.

 

"A meccs végén örülhettünk volna, hogy szereztünk pontot, de én nem tettem" – mondta a holland középpályás az MUTV-nek adott interjújában. "Jó taktikával léptünk pályára, és számos helyzetet alakítottunk ki, de az ellenfél két helyzetbõl kettõt értékesített. A következõ mérkõzésekre ennél összehangoltabb védekezésre lesz szükségünk."

 

 

A következõ meccsek különösen nehezek lesznek. Vasárnap a Chelsea jön az Old Traffordra, majd egy héttel késõbb, a város túlsó felében a Manchester City látja vendégül a csapatot. Ennek ellenére, Blind továbbra is bízik abban, hogy a kiábrándító eredménytõl függetlenül, rá és a csapattársaira pozitív kilátások várnak.

 

"Nagyon sokat birtokoltuk a labdát, és sok helyzetet alakítottunk ki. Ezt figyelembe véve, azt lehet mondani, hogy a legjobb játékunk is lehetett" – tette hozzá a középpályás. "Azt hiszem a következõ mérkõzések elõtt, nõhet az önbizalmunk, mert összességében nem játszottunk rosszul. A következõ játékokat várva, több bizalommal kell kiállnunk egymásért."


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!