Shaw szeretne bizonyítani

Luke Shaw már nagyon várja a Chelsea elleni találkozót az Old Traffordon, és reméli szerephez juthat a "futballvilág egyik legnagyobb összecsapásnak számító mérkõzésen".


A londoni születésû bal hátsó védõ gyerekként a Chelsea meccsein nõtt fel, mivel családja generációk óta a Kékeknek szurkol.

 
"A Chelsea elleni meccsnek nagy visszhangja lesz a családi és a baráti körömben egyaránt, mivel londoni születésû vagyok" - mondta Shaw az Inside United magazinnak.
 
"Már biztosan többen tudják rólam, hogy gyerekként én is Chelsea drukker voltam. Amikor elõször játszottam a Southamptonnal a Stamford Bridge-en, egy kicsit szürreális élmény volt a számomra. De azóta sok minden változott, azonban az Old Traffordon szembenézni a Kékekkel egy még különlegesebb élményt jelenthet. A United-Chelsea mérkõzést mindig is nagy érdeklõdéssel várják a szurkolók, így én is alig várom már a találkozót."
 
A Chelsea diktálja jelenleg az iramot a Premier League-ben, ahol vasárnap Louis van Gaal emberei Jose Mourinho csapatával néznek szembe, ami a holland tréner szerint már egy egészen "más tészta", mint a United eddigi találkozói az idei szezonban és Shaw reméli, szerephez juthat a találkozón.
 
 
"Azt hiszem nyugodtan kijelenthetjük, ez egy hatalmas meccs lesz. A futballvilág egyik legnagyobb összecsapását feltehetõen rengetegen nézik majd világszerte a TV-ben is. Nem sok találkozó van, ami iránt hasonlóan nagy az érdeklõdés, és én nagyon szeretnék részt venni ebben. Szeretnék jól teljesíteni, és megmutatni az embereknek, hogy mire vagyok képes egy igazi nagy rangadón."
 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!