Meulensteen: Kemény erõpróba lesz

Rene Meulensteen arra számít, hogy a Manchester United a szezon eddigi legkeményebb csatája elé néz vasárnap, amikor a Chelsea-t fogadja az Old Traffordon, és úgy véli, egy esetleges gyõzelem nagy hatással lenne a Vörös Ördögökre.


A holland szakember - aki 12 éven át volt a manchesteri klub szolgálatában - úgy látta, a United javulást mutatott a nehéz rajtot követõen, ami részben a sokoldalú Louis van Gaalnak köszönhetõ.

 

Ám az 50 éves Meulensteen - aki rövid ideig a Fulhamet irányította az elõzõ szezonban - elmondta, a United védelmének vannak még nehézségei és szerinte Jose Mourinho ezeket meg is fogja támadni vasárnap.

 

A Sky Sports-nak adott interjújában az edzõ elmondta: "Ha az ellenfelek erõsségérõl beszélünk, akkor igen, ez lesz a United eddigi legnehezebb próbatétele a szezonban. Hatalmas teszt lesz, amikor a Chelsea jön, fõleg mert a tabella élén áll a londoni klub és tíz ponttal elõzi a Unitedet."

 

 

"De ha nyerni tud, az nagy lökés lesz a United számára. A gyõzelmek önbizalmat adnak és ez az, ami kell a Unitednek. Sorozatos gyõzelmekre van szükségük és ha ezt a Chelsea ellen tudnák megkezdeni, az óriási lenne."

 

"Középszerûen rajtoltak és ez mindannyiuk számára hatalmas erõpróba volt. Nem hiszem, hogy felfogták, milyen nehéz dolguk is van valójában. Van Gaal néhányszor megváltoztatta a felállást. A szezon elején az általa elhíresült 3-5-2-t próbálta, de visszatért ahhoz, hogy többször küldjön pályára négy védõt, ami jobban passzol a Unitedhez. De közben sérülések is hátráltatják és nem tud állandó védelemmel kiállni, ami azt jelenti, hogy az ellenfelek ránéznek a csapatra és azt gondolják, képesek gólt szerezni."

 

"Mourinhónak jó szeme van ahhoz, hogy hogyan tudja kihasználni a manchesteriek gyengeségeit. Nem tudod megzavarni azzal, hogy valami teljesen mást teszel."

 

"Nem vagyok biztos abban, hogy ha Diego Costa nem játszhat, akkor az azt jelenti, hogy Didier Drogba lesz elöl. Eden Hazarddal sokkal nagyobb sebességet és energiát tud elõre vinni."

 

 

 


SkySports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!