Shaw: A United egyre félelmetesebb ellenfél lesz

Luke Shaw már nagyon várja a vasárnapi, Manchester City elleni a rangadót és úgy érzi, a Vörös Ördögök egyre félelmetesebb ellenfele lesz a Premier League csapatoknak.


A védõ teljes mértékben tisztában van az alkalom nagyságával, de úgy gondolja, az éllovas Chelsea ellen mutatott teljesítményük önbizalom növelõ hatása erõs fegyver lesz Louis van Gaal csapatának kezében.
 
"A Chelsea ellen még nem a legjobb formánkban játszottunk, de így sem bírtak el velünk. Azt hiszem ez némi félelemre adhat okot a többi csapat számára, amikor ellenünk kell pályára lépniük. Egy kis idõbe telik még, de hamarosan visszaszerezzük a tekintélyünk a Premier League-ben." 
 
 
"Az angol bajnokságban minden meccs nehéz, minden ellenféllel muszáj keményen harcolni, de a városi riválisok ellen még nagyobb a tét. Már alig várom a találkozót."
 
"Persze nem csak én, az egész csapat nagy izgalommal áll a rangadó elõtt, de pontosan tudjuk mi a dolgunk, mindent meg kell tennünk a gyõzelemért vasárnap."
 

"A szurkolók számára is nagy alkalom ez a derbi, az egyik legnagyobb a világbajnokság vagy a Bajnokok Ligája döntõ után. Biztos vagyok abban, hogy rengetegen nézik majd az összecsapást, amit mi is nagyon várunk már."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!