Blackett: Büszke manchesteri vagyok

Tyler Blackett egy interjú során elmondta, hogy rendkívül büszke arra, hogy manchesteri srácként a United csapatában játszhat, de tisztában van vele, hogy neki sincs bérelt helye a kezdõcsapatban.


A fiatal középhátvéd hatalmas lépéseket tett ebben a szezonban, hogy bekerülhessen a Vörös Ördögök elsõ csapatába. Louis van Gaal pedig kifejezetten az a menedzser, aki elõszeretettel veti be az ifjakat.

 

"Hogy mit jelent ez számomra? Azt, hogy az álmaimat élem." - mondta a manutd.com-nak. "Itt nõttem fel és a Manchester UNitedben játszani egy valóra vált álom. Remélem, hogy folytatni tudom a jó szereplésemet."

 

"Igaz számomra a hazai pálya fogalma kicsit felértékelõdik jelen esetben, mégsem érzem azt, hogy extra nyomás lenne rajtam emiatt. Egy vagyok a többi srác közül, de számomra mégis kicsit többet jelent a klub. Ne értse félre senki, a külföldi játékosok is nagyon jól tisztában vannak azzal, hogy mit is jelent a Manchester United labdarúgójának lenni, de egy helyi fiúnak ez plusz ösztönzést is ad."

 

 

"Ismeritek a történelmünket és az azt felépítõ játékosokat is. Õk mind megmászták a ranglétrát. Én és a családom is tudjuk ezt."

 

Lehet, hogy Blackett hétvégén ismét lehetõséget kap és bizonyíthat a City ellen az Etihad stadionban. De bízik abban, hogy nem lesz ellenséges a légkör."

 

"Közvetlenül a város központjából származom, Hulmeból. Számos City rajongó is van arra. Szoktuk ugratni egymást, de semmi komoly."

 

"Az én családom United rajongó. Éveken keresztül figyeltem én is a Unitedet. Mindkét oldalon fantasztikus szurkolók vannak, biztos, hogy nagyon jó hangulatú lesz a derbi."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!