Beharangozó: Manchester United - Crystal Palace

Hogyan kezeljünk "sérülés krízist" is lehetne a beharangozónk fõ témája, ugyanis a Manchester United rossz szériája folytatódott a múlt héten is.


Mint tudjuk az utóbbi idõben, mintha kötelezõ lenne hoznunk a meccsenkénti egy sérült játékost. Sajnos valamiért nagyon ránk jár a rúd az elmúlt hónapokban és természetesen leginkább azokon a pozíciókon, ahol a legnagyobb hiányosságaink vannak.

 

Fel van adva a lecke van Gaalnak, ugyanis a sérültjeink listája ismét csak bõvült. Aki biztosan hiányozni fog a védelembõl az Marcos Rojo, aki a City elleni mérkõzésen szedett össze egy csúnya vállsérülést. A sérültek listáját bõvíti még Jones, Evans, Rafael és Falcao is. Valamint Cris Smalling sem játszhat piros lap miatt. A vendégek csapatából pedig hiányozni fog Mile Jedinak és Stuart O'Keefe, szintén sérülés miatt, valamint Wilfried Zahát sem játszathatja Warnock saját csapata ellen.

 

 

Valamiért úgy érzem, mégis optimista vagyok. Lehet, hogy a hazai pálya légköre is teszi, de úgy gondolom, hogy erre a mérkõzésre fiataljaink nyugodtan kaphatnak lehetõséget. Hogy kicsit stabilabb legyen a védelem De Gea elõtt, középre nevezném Carricket és Blackettet, két szélre pedig Shaw és Valencia. Shaw a múlt hétvégén véleményem szerint nagyot játszott és látszott rajta, hogy bizonyítani akar, Valencia pedig megállta a helyét a jobb hátvéd posztján.

 

Ha egyel elõrébb lépünk már jobb a helyzet. Aki nálam az elmúlt mérkõzések alapján kihagyhatatlan jelenleg az Fellaini, aki mellett én Blindet, Herrerát és Di Mariát látnám szívesen. A spanyol két mérkõzés óta padozik, szerintem érdemtelenül, bár lehetséges, hogy csupán bordasérülése miatt próbálta a menedzser még pihentetni. Örülnék, ha újra a kezdõben olvashatnám a nevét.

 

Csatársorban kicsit hátrébb vonva jelenleg Rooney helye megkérdõjelezhetetlen, reméljük, végre sikerül gólokat is szereznie. Viszont mellé Wilsonnak szavaznék bizalmat. Ennek több oka is van. Egyik, hogy hazai pályán a Crystal Palace ellen ezt meg lehet engedni, másrészt engem Robin van Persie ebben a szezonban egyáltalán nem gyõzött meg arról, hogy ilyen stabilan helye van a kezdõben. Tudom, nem szabad lebecsülni senkit sem, nem is teszem, de a Palace jelen helyzetét elnézve (17. helyezés a tabellán és csupán gólkülönbség miatt nem állnak kiesõ helyen) ez belefér.

 

Egymás elleni eredmények:

 

  • CP 0-2 United (2014.02.22.)
  • United 2-0 CP (2013.09.14.)
  • United 1-2 CP (2011.11.30.)
  • CP 0-0 United (2005.03.05.)

 

Várható kezdõcsapat: De Gea, Shaw, Blackett, Carrick, Valencia, Fellaini, Blind, Herrera, Di Maria, Rooney, Wilson

 

Cserék: Lindegaard, Januzaj, van Persie, McNair, Thorpe, Mata, Fletcher

 

A mérkõzés játékvezetõje: Chris Foy

 

A mérkõzést  szombaton, magyar idõ szerint 16:00-kor közvetíti a Fanatics TV és a Digi Sport 2

 

Fanatics tipp: 3-1

 

A legeredményesebb játékosok a Foosio.com számításai alapján:

 

Di Maria 76.50 AP

Mata 45.00 AP

Rooney 43.00 AP

De Gea 42.00 AP

Herrera 37.50 AP

Falcao 33.00 AP

van Persie 31.00 AP

Januzaj 27.50 AP

Rafael 27.00 AP

Blind 23.00 AP

 

Ha szeretnéd másokkal összemérni a tudásod és értékes nyereményeket nyerni, akkor látogass el a Foosio.com oldalra, ahol álomcsapatodat összeállítva küzdhetsz mások ellen.

 


manutdfanatics.hu

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!