Shaw: Létfontosságú a gyõzelem a szünet elõtt

A Manchester United védõje, Luke Shaw szerint voltak pozitívumok azokon a meccseken, amiket az utóbbi idõben játszott a csapat és úgy véli, a Crystal Palace elleni csakis a három pont az elfogadható.


Miután jól megérdemelt döntetlent harcoltak ki a Vörös Ördögök a Chelsea ellen, Louis van Gaal csapatának nem volt szerencséje a városi derbin, hiszen néhány látványos támadás ellenére sem sikerült pontot szerezni egy olyan találkozón, amelyen sokáig emberhátrányban kellett küzdenie a gárdának Chris Smalling kiállítása miatt.

 

Shaw - aki az utóbbi hetek során az egyik legjobban teljesítõ manchesteri - szerint fontos, hogy minden összecsapáson magas szintet képviseljen a United és ezt már szombaton, az Old Traffordon meg is mutatnák.

 

"Úgy vélem, most rendben leszünk" - mesélte Shaw a ManUtd.com-nak és az MUTV-nek. "Mindannyian próbálunk összerázódni csapatként és már megmutattuk meccseken, mire vagyunk képesek. Most csak azt kell elérni, hogy az egész meccsen menjen ez, ne csak az elsõ vagy a második félidõben."

 

"Mindenki látja, milyen csapattá válunk és remélhetõleg hamarosan az egész meccsen látni fogják ezt, ami által jönnek majd az eredmények."

 

"A Palace ellen gyõzni hatalmas lenne. El kell kezdenünk pontokat szerezni, különösen a derbi után és a kéthetes szünet elõtt. Úgy kell kimennünk szombaton a pályára, hogy megmutassuk az embereknek, mennyire akarjuk a gyõzelmet, ahogyan mindig."

 

"Mindig önbizalommal telve megyünk neki egy meccsnek, mert tudjuk, mire vagyunk képesek. Csak biztosra kell mennünk, hogy az edzéseken gyakoroltakat átvigyük a pályára."

 

 

Miután egy sérülés pályán kívülre kényszerítette Shaw-t a szezon elején, a bal bekk ott volt a United védelmében a legutóbbi öt találkozón. Sajnálatos, hogy sérülések és eltiltások miatt, szinte mindig változtak körülötte a játékostársak.

 

"Nem jó sérüléseket szenvedni és úgy tûnik, leginkább a védelem tagjai sérülnek meg. Minden héten volt valami változás emiatt, de mindannyian keményen dolgozunk az edzéseken, így tudjuk, mit kell tennünk hátul."

 

"Különbözõ játékosokkal szerepeltem hátul, de mindannyian jól ismerjük egymást, tudjuk, a másiknak mik az erõsségei, szóval mindannyian tudunk együtt dolgozni."

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!