Válogatott Vörös Ördögök

A kolumbiai csatár, Radamel Falcao kénytelen kihagyni hazája színeiben az USA és Szlovénia elleni találkozókat.


A Manchester United játékosa nem szerepelt a legutóbbi három  Premier League mérkõzésen sérülése miatt, és Jose Pekerman sem válogatta be a nemzeti tizenegybe.

 
Azonban a Vörös Ördögök számos más játékosa meghívást kapott hazája válogatottjába.
 
Roy Hodgson számít Luke Shaw-ra, Michael Carrickre, Chris Smallingra és természetesen Wayne Rooney-ra is az angol keretben, aki feltehetõen a csapatkapitányi karszalagot viseli majd a Wembley-ben Szlovénia ellen, mielõtt elutaznak Skóciába.
 
 
Darren Fletcher fontos mérkõzés elõtt áll az európai selejtezõben Írország ellen, majd ezt követõen néz szembe néhány csapattársával az Anglia elleni barátságos találkozón. Paddy McNair Románia ellen debütálhat az északír gárdával, Jonny Evans szereplése viszont kizárt, szintén sérülés miatt.
 
David De Gea remek formában érkezik a spanyol csapatba, hogy szembenézzen Fehéroroszország és Németország válogatottjaival, viszont Ander Herrerát és Juan Matát nem válogatta be Vincente del Bosque. Marouane Fellainire és Adnan Januzajra feltétlenül számol a belgák trénere, Marc Wilmots az Euro 2016 selejtezõjében Izland és Wales ellen.  
 
Hollandia színeiben Daley Blind és Robin van Persie is szerepet kaphat Mexikó és Lettország ellen. Angel Di Maria pedig Horvátország és Portugália ellen erõsítheti hazája válogatottját, de Marcos Rojoval nem számolhatnak az argentinok vállsérülése miatt.
 
Közben Michael Keane az angol U21-es csapattal Portugália és Franciaország ellen szerepelhet majd.
 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!