Blind: Ott játszom, ahol szükség van rám

Daley Blind egy több poszton is bevethetõ, sokoldalú játékosa a Manchester Unitednek, aki elárulta, hogy szívesen játszik bárhol a pályán, ha a szükség megkívánja.


Louis van Gaal nyári szerzeménye, a holland középpályás hazája színeiben részt vett a szerdai barátságos találkozón Mexikó ellen mindössze öt nappal azután, hogy a Vörös Ördögök szolgálatában középhátvédként is szerepelt a Crystal Palace elleni bajnoki találkozón. Blind visszavonására a védelembe azért kerülhetett sor, mert az Old Trafford legénységét igen súlyos sérülési válság sújtotta eddig csaknem az egész szezon során. A United védelmének helyzetét tovább nehezített Chris Smalling piros lapja miatti eltiltása.

 
Bár a holland játékos a mélyen fekvõ középpályás szerepkörben játszott egykori csapatánál az Ajaxban, de ott is és hazája színeiben is elõfordult, hogy balhátvédként lépett pályára. Blind elárulja, hogy továbbra is hajlandó besegíteni a United védelmi problémáinak megoldásába, és szívesen szerepel ott, ahol edzõje, Louis van Gaal megkívánja.
 
 
Legfrissebb interjújában a ManUtd.com-nak a következõket mondta: "Azt hiszem a középpálya a legmegfelelõbb hely számomra. Ott tudom leginkább segíteni a csapatom, de ha az edzõ úgy gondolja, hogy a védelemben van rám szükség, akkor ott fogok játszani. Ez nem jelent problémát a számomra."
 
Feladatkörét illetõen elmondta: "Az én feladatom, hogy megszerezzem, megtartsam a labdát, és segítsem a társaimat a pályán. Olyan játékos vagyok, aki próbál könnyebb passzokat adni nehezek helyett, olyan területe ez a játékomnak, amin van még mit javítanom. De mindig igyekszem minden tõlem telhetõt megtenni, és maximálisan teljesíteni, amit az edzõ kér tõlem."
 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!