Ronaldo visszatért, és gyõztek a portugálok

Lionel Messi és Cristiano Ronaldo is egy félidõt kapott. A Manchester Unitedben szereplõ Di Maria és Nani pedig ellenfelekként léptek pályára az Old Traffordon megrendezett barátságos meccsen, mely végül 1-0-s portugál gyõzelemmel zárult.


Di Maria közel járt, hogy a meccs korai szakaszában gólt szerezzen, miután Messitõl kapott labdája centikkel kerülte el a kapufát. Messi is majdnem eljutott egy saját találatig, amikor egy kiszorított helyzetben a lövése a rövid oldali kapufát érintette, majd keresztbe elhaladt a labda a gólvonal elõtt.

 

Egy sérülés rémisztette meg Louis van Gaalt, amikor Di Mariát leterítette Unitedes kollégája, Nani, aki jelenleg a Sporting Lisszabonnál van kölcsönben. A Vörös Ördögök drukkerei lélegzet visszafojtva figyelték, ahogy a rekord igazolás hosszas ápolásban részesült, de végül tudta folytatni a játékot.

 

 

Javier Pastore fejesét a portugál kapus, Beto kivédte, míg Ronaldo olyan pillanatokat szerzett a drukkerek számára, melyekre rég vágytak, köztük az õt fémjelezõ bicikli csel, és az azutáni ballábas lövése, mely ezúttal elkerülte a kaput. Messinek is volt egy másik helyzete, egy kiharcolt szabadrúgás révén, de mindkettejüket lecserélték a szünetben, ami sokak számára csalódás volt.

 

Nani vette át a portugálok csapatkapitányi karszalagját, és megcsillogtatta tudását. Eltekintve Carlos Tevez kakaskodásától, a nézõk megengedhették, hogy a második félidõ második felében már mexikói hullámzással szórakoztassák magukat.

 

A meccs vége felé közeledve, mindkét csapat sokat változtatott, és semmilyen említésre méltó esemény nem történt. Végül a hosszabbítás elsõ percében a portugálok mégis dûlõre vitték a találkozót.

 

Eder egy labdaszerzésbõl Ricardo Quaresma elé passzolt a jobb szélen, és egy tökéletes beadással, a csereként beálló Paphael Guerreiro fejére varázsolta a labdát, ezzel megszerezve a gyõztes találatot.

 

 

Ezzel jutalmazva a drukkereket, akik lehetõséget kaptak, hogy testközelbõl lássanak több világsztárt az Álmok Színházában, ahol becslések szerint 40000 nézõ tekintette meg ez alkalommal a mérkõzést.

 

A meccs utáni interjúban az argentinok edzõje, Gerardo Martino értékelte a Di Mariával történteket, és hozzátette: "Nem gondoljuk, hogy bármi komoly sérülés lenne, de meg kell hagyni, elég kemény belépõ volt." 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!