Shaw kész szembenézni egykori csapattársaival

A Manchester United védõje, Luke Shaw izgatottan várja egykori Southamptonos csapattársaival, Alex Oxlade-Chamberlainnel és Callum Chambers-szel való szombati találkozást az Arsenal ellen.


Továbbá elmondta, hogy nem lesz semmilyen barátkozás a régi társakkal addig, amíg el nem hangzik a végsõ sípszó.
 
Shaw azt szeretné, ha gyõzelemmel végzõdne a szünet utáni elsõ találkozó, mivel az Ágyúsok mögött  csak egy ponttal vannak lemaradva a hetedik helyen álló Vörös Ördögök.
 
"Egy gyõzelem hatalmas lökést jelentene számunkra, hogy minél elõrébb kerüljünk a tabellán" - mondta Shaw az MUTV-nek.
 
"Az Arsenal feletti gyõzelem igazi ugródeszka lehetne a számunkra, és ösztönözne, hogy megnyomjuk az ünnepi idõszakot a maximális pont begyûjtése érdekében."
 
Shaw elsõ alkalommal fog szembenézni Callum Chambers-szel, mióta a nyáron útjaik kettéváltak.
 
 
"Nagyon jól ismerem Callumot, együtt nevelkedtünk az akadémián, és pontosan tudom milyen jó játékos. Ha távoli meccsekre utaztunk, mindig egy szobában voltunk, sokat viccelõdtünk, így most nagyon furcsa érzés lesz ellene játszani. Természetesen a pályán mindez nem számít majd, ott élesben megy a harc, de a meccs után biztosan lesz alkalmunk beszélgetni, felidézni néhány mókás pillanatot. Alig várom már, hogy találkozzunk."
 
"Ox-szal [Oxlade-Chamberlain] nem játszottam túl sokat, mert nem egy korosztály vagyunk. Õ egyike volt a klub legtehetségesebb fiataljainak, majd az elsõ csapatból is kimagaslott. Nagy öröm volt vele együtt játszani. De most nagy izgalommal várom, hogy milyen lesz ellene."
 
A találkozó másik érdekessége, hogy Danny Welbeck, aki nyáron hagyta el az Old Traffordot a szombati találkozón elõször néz szembe nevelõ klubjával. Shaw elismeri a csatár képességét és reméli, hogy sikerül megakadályozniuk õt a gólszerzésben.
 
"Azt hiszem, mindenki tudja a Unitednél, hogy milyen játékos Danny. Nagyon gyors, és váratlan gólokra képes. Már az Arsenal színeiben is szerzett néhány gólt, és most is biztosan mindent megtesz majd, hogy betaláljon, de mi is mindent meg fogunk tenni, hogy megállítsuk."
 


ManUtdFanatics.hu

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!