Van Gaal: Nem hibáztam Shaw esetében

Louis van Gaal csalódottan nézte, hogy Luke Shaw megsérült az Arsenal elleni, 2-1-re megnyert találkozó elsõ félidejében, de kitart amellett, hogy helyes döntést hozott akkor, amikor betette a jó formában szereplõ védõt a kezdõcsapatba.


Shaw még kedden, a skótok elleni felkészülési meccsen kapott egy rúgást, emiatt kérdéses volt a hétvégi szereplése. De miután pénteken, az Aon Training Complex-ben pozitív edzést tudhatott maga mögött, a fõnök úgy döntött, elég rendben van ahhoz, hogy a kezdõben kapjon helyet.

 

Ám a találkozón Alex Oxlade-Chamberlain - aki a Southamptonban még csapattársa volt - elkésett belépõje oda vezetett, hogy Shaw-t 15 perc után Ashley Youngnak kellett váltania. A menedzsert a találkozót követõen arról is megkérdezték, vajon megfelelõen választotta meg a védõit.

 

 

"Meggyõzõdésem, hogy jó döntést hoztam" - magyarázta van Gaal a meccs utáni sajtótájékoztatón. "Ilyen egy menedzser élete, nem tudok mást tenni, mert nincs olyan sok játékosom. Shaw úgy tért vissza a válogatottól, hogy nem volt teljesen rendben, de azzá tettük, majd ismét megsérült. Ezután Youngnak adtam lehetõséget, de Young sem elég fitt a 90 perchez, ezt elmondtam korábban. Így ismét meg kellett változtatnom a felállást."

 

"Azt gondolom, a játékosok fantasztikusak voltak. Tyler Blackett, Paddy McNair, Luke Shaw...hány évesek is õk? Szóval ha olyan csapat ellen játszol, mint az Arsenal, amely mindig pozíciót vált, akkor neked kommunikálnod kell. Ez elég jó volt, de az általános teljesítménnyel nem vagyok elégedett."

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!