Nani veretlen idényre koncentrál

A Stoke elleni gyõzelmet góllal és gólpasszal segítõ portugál szerint a Vörös Ördögök képesek lehetnek az Arsenal bravúrjának megismétlésére.


 

A Stoke City legyõzésével már 20 meccs óta veretlen a United a Premier League-ben és 3 egységgel elõzi meg a jelenlegi második Manchester Cityt.

 

Nani elõször Hernandeznek adott gólpasszt az elsõ félidõben, amit a mexikói egy pazar sarkazással juttatott a kapuba, majd a második félidõben maga a portugál döntötte el a mérkõzést egy gyönyörû lövéssel.

 

 

 

 

Bár Ferguson nem foglalkozott sokat az Arsenal rekordjával, egyre többen beszélnek arról, hogy a United képes lehet veretlenül abszolválni a bajnokság 38 meccsét.

 

Maga Nani sem örülne ha megszakadna a csapat veretlensége.

 

„Remélem az egész szezonban veretlenek maradunk” -mondta a portugál.

 

„Nagyon jó helyzetben vagyunk, de ezért nagyon sokat is dolgoztunk.”

 

„Folytatni kell a kemény munkát és amit eddig csináltunk. Ha ez így lesz, akkor képesek leszünk veretlenül zárni az idényt.”

 

Természetesen a bajnoki cím fontosabb, mint a veretlenség, de elérésében sokat segít ha a csapat nem veszít mérkõzést.

 

Tegnap este a United ismét megmutatta, hogy képes megnyerni egy mérkõzést úgyis, ha nem tudják tudásuk legjavát hozni. Ebben a szezon során már oly sokszor megmentõvé elõlépõ Hernandez szerzett elévülhetetlen érdemeket, aki Rooney sérülése után tudott a kezdõbe kerülni.

 

Hernandez 9. találatát szerezte tegnap, az utóbbi négy napban ráadásul a másodikat. Nem csoda tehát ha Nani is õt emelte ki a meccs után.

 

„Javier nagyon jól kezdte a manchesteri karrierjét” -folytatta Nani.

 

„A csapat számára legfontosabb pillanatokban szerez gólt, amikor nagyon szükségünk van rá. Kulcsjátékossá lépett elõ idén.”

 

A United játékosai most szinte luxusértékû, 5 napos szünetet élvezhetnek a Liverpool elleni FA kupa meccs elõtt, majd a Vörösök elleni rangadó után idegenben a Spurs lesz az ellenfél. A pihenõ tehát rá is fér ilyen nehéz meccsek elõtt Sir Alex fiaira.

 

A pihenõ Nani számára is jól jöhet, aki így teljesen maga mögött hagyhatja csípõ problémáit, ami miatt az ünnepi idõszakban már három meccset kénytelen volt kihagyni.

 

„Nagyon bosszantott, hogy nem lehettem ott a pályán. Rossz volt nézni amikor nem úgy ment a játék a srácoknak, de nem tudtam segíteni.”

 

„Mostanra rendbe jöttem. Még muszáj többet edzenem, hogy újra maximális szinten legyek erõnlétileg, de büszke vagyok a gólomra és remélem még sokat tudok szerezni a szezon hátralévõ részében.”

 

Manchester Evening News


Manchester Evening News

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!