Young: Növelnünk kell a lendületet

Ashley Young úgy véli, a Manchester Unitednek decemberen tovább kell növelnie lendületét, hogy az ünnepi idõszak alatt megnyerjék az összes találkozót, ideértve az õsi rivális Liverpool ellenit is.


A Stoke City elleni keddi mérkõzés a United elsõ hétközi összecsapása az idei Premier League szezonban, és elsõ, a hat találkozóból, ami a Vörös Ördögökre vár az ünnepi idõszakban.
 
Young viszont rendkívül élvezi a sûrû programot az évad ezen szakaszán, melynek most, három egymást követõ gyõzelem után vágnak neki.
 
 
 
"Mindig is erõsségünk volt ez az idõszak, megpróbálunk minél több pontot begyûjteni és elõrébb lépni a tabellán" -mondta a szélsõ az MUTV és a ManUtd.com-nak adott interjújában. 
 
"Ez egy olyan idõszak, amikor sorra jönnek a mérkõzések, bár fizikailag nehéz, de sokkal könnyebb lendületben maradni. Mindannyian várjuk a decembert, köztük én is, mert minél többet szeretnék játszani és gyõzni. Lesz néhány nagy vad is az ünnepi menüben, ami még inkább doppingol bennünket. Mindenki játszani akar, és ez már az edzéseken is észrevehetõ."
 
A United jelenleg negyedik a tabellán, és Young kedden szeretné megbosszulni a Stoke elleni februári 2-1-es vereséget.  
 
"Az elmúlt szezonban vereséget szenvedtünk a Stoke-tól, ami nagyon kiábrándító volt számunkra, de talán most sikerül elégtételt vennünk, és a többi csapatnak is megmutatni, hogy újra nehéz dolguk lesz ellenünk."
 
"Csak rajtunk rajtunk múlik, hogy újra félelmetessé tegyük számukra az Old Traffordot. Már látható jelei vannak annak, hogy megerõsödtünk, csak tovább kell haladnunk ezen az úton, és bezsebelnünk a lehetõ legtöbb pontot."
 
Young a sérült Luke Shaw-t váltotta az Arsenal elleni találkozón, és sokoldalúságáról tett tanúbizonyságot a hétvégi Hull elleni mérkõzés alkalmával is. A szélsõnek van egy kis lelkiismeret furdalása, hogy ilyen áron kerülhetett a kezdõbe, de mindent megtesz, hogy Louis van Gaalnál  elsõ számú választás legyen.
 
"Mindig nagyon rossz látni, ha egy társunk megsérül. Nézed, ahogy lebiceg a pályáról és tudod, hogy következõ nap már nem lesz ott az edzésen. Persze csak arra kell gondolnunk, hogy minél hamarabb felépül, mert csak így tudunk maximálisan a játékra koncentrálni. Ez nagyon kemény, de szeretnék minél többet szerepelni, és benne lenni a kezdõ tizenegybe."
 

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!