Van Gaal: Elszántak vagyunk, hogy felemeljük az FA-kupát

A Ligakupából való korai kiesés után a holland menedzser az FA-kupában próbálna javítani.


 Louis van Gaal azt állítja, hogy a játékosai elszántak, hogy véget vessenek a 11 éves várakozásnak és újra felemeljék a kupát, valamint azt is elárulta, hogy a klub teljes erõbedobással fog harcolni ebben a kiírásban.

 

A United rekordnak számító 11 alkalommal nyerte meg a kupát, utoljára 2004-ben, amikor a Millwallt gyõzték le a Cardiffban rendezett döntõn.

 

A tavalyi szezonban a Swansea City elleni hazai mérkõzésen mondtak búcsút a sorozatnak már a harmadik fordulóban.

 

 

Miután a Ligakupából a harmadosztályú MK Dons-tól szenvedtek el vereséget a második fordulóban, Van Gaal elárulta, hogy lehet érezni a várakozás súlyát az FA-kupa harmadik körét megelõzõ, hétfõi sorsolás elõtt.

 

"Természetesen a bajnokság a legfontosabb a számunkra, viszont a harmadik fordulót eldöntõ sorsolásra a hétvégi meccsek után kerül sor" - mondta Van Gaal. "Tudom, hogy mit jelent az FA-kupa a klubnak, a játékosoknak és a szurkolóknak. A kupának jól ismert történelme van a Manchester Unitednél."

 

"Éppen ezért nehéz elhinni, hogy olyan hûséges játékosok, mint Wayne Rooney, Michael Carrick vagy Jonny Evans még sohasem nyerték meg ezt a kupát."

 

"Ez egy olyan trófea amire már szinte kétségbeesetten ráakarják tenni a kezüket. Ez egy nagyon fontos sorozat és talán a leghíresebb hazai kupa a világon."


telegraph.co.uk

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!