Law támogatja Falcaót

Manchester United legendás góllövõje, Denis Law támogatja Radamel Falcaót abban, hogy sikereket érjen el az Old Traffordon.


Az egykori skót kiválóság ragaszkodik ahhoz, ha a kölcsönben lévõ klasszis csatár egyszer az orvosi ágyról visszakerül a pályára, a Barclay Premier League hátvédjei számára Isten csapása lehet majd.

 

 

Law a United Review egyik rovatának nyilatkozott: "Falcao egyre jobban van, nagyszerû játékosról van szó. Ehhez kétség sem férhet, aki ha egyszer visszanyeri a legjobb formáját, ismét jól fog játszani. Az ilyen labdarúgók mindig remekül teljesítenek, nem számít melyik csapatba igazolnak. Beilleszkedés kérdése az egész."

A klub emblematikus figurájának igazi karriere akkor indult be a Unitednél, amikor 1962-ben visszatért Angliába, mielõtt varázsolt egy keveset az olasz Torino csapatában.

 

 

"Úgy hiszem, a tengerentúlról igazolt játékosoknak itt kicsit problémásabb. A mi idõnkben nehezebb volt, de mára nyilvánvalóan összement a világ. A mi korunkban, ha kaptunk egy telefont, akkor minden mást nekünk kellett intézni" - emlékezett vissza az ex-támadó a klub hivatalos honlapján.

"Mostanság a kommunikáció igen fejlett, nem érzed magad elkülönülve más országokban, de azért nem olyan könnyû megszokni az új hely adta változásokat. Új irányt vesz az életed, másfajta ételekkel találkozol, ám elsõsorban a nyelv az, amit nehéz lesz megszokni. Azonban ezek a srácok fiatalok, és könnyedén veszik az akadályokat."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!