Yeovil vs Manchester United

Louis van Gaal elsõ FA-kupa mérkõzését a Manchester United menedzsereként a Yeovil Town ellen játssza.


Tegnap az FA-kupa második körének újrajátszásán a Yeovil legyõzte az Accrington csapatát, így már biztos, hogy 2015 január 4-én, vasárnap 16:30-kor a Manchester United a harmadosztályú Yeovil ellen kezdheti el a menetelését az FA-kupában.
 
"Ó, mekkora nyeremény!" - jegyezte meg Gary Johnson, a Yeovil Town menedzsere.
 
"Nagy volt rajtunk a nyomás, nagyon akartuk ezt a gyõzelmet, hogy eljöjjön ide hozzánk a Huish Parkba a Manchester United. Számunkra ez óriási dolog."
 
 
"A második gólnál a szurkolók euforikus hangulatba kerültek. Belegondolni, hogy a United ellen fogunk játszani, szinte hihetetlen."
 
"Azt hiszem mindenki térden állva imádkozott a 90. percig, hogy így maradjon az eredmény. Pénzügyileg is nagyon sokat jelent a klubnak a TV közvetítés miatt, de még ennél is fontosabb, milyen büszkék leszünk mindannyian, hogy a United ellen játszunk az FA-kupában."
 
A Vörös Ördögök eddig még csak két alkalommal találkoztak a Kesztyûsökkel, de mindkét találkozót megnyerték. Elõször 1938-ban az Old Traffordon 3-0-ra, majd 1949-ben 8-0-ra nyert a United a Maine Roadon (az Old Traffordot ért háborús károk miatt).


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!