Welbeck és Cleverley megsérültek

A Manchester United két fiatalja, Tom Cleverley és Danny Welbeck is megsérült.


Az angol fiatalok meggyõzõ teljesítményt nyújtanak kölcsönszerzõdésük alatt csapatuknál, ahol mindketten meghatározó játékosokká váltak és fontos gólokat szereztek. Mindketten térdszalag húzódást szenvedtek, elõreláthatólag Cleverley 4-5, Welbeck pedig 2-3 hetet lesz kénytelen kihagyni emiatt.
 

 

Tom szerdán mindössze 10 percet töltött a pályán a Wigan Bolton elleni 1-1-re végzõdött találkozóján, mielõtt lesántikált volna a pályáról, és mivel Sir Alex Ferguson várhatóan visszahívja kölcsönszerzõdésébõl, így lehet, hogy ez volt utolsó mérkõzése a Wigan színeiben. Az elmúlt 4 hónap során kiválóan szerepelt a fiatal játékos, 12 mérkõzésen 3 gólt szerzett, de most készen áll visszatérni Carringtonba a rehabilitációra.
 

Danny Welbeck szintén szerdán szenvedett térdszalag húzódást az Aston Villa elleni idegenbeli 1-0-ás gyõzelem alkalmával. Steve Bruce csapatában kiváló formát mutatott a 20 éves csatár, aki idén már 6 gólt szerzett a Fekete Macskáknál, de a vizsgálatok szerint most 2-3 hétig nem léphet pályára. Welbeck kölcsönszerzõdése Cleverleyvel ellentétben a szezon végéig szól, így õt még biztosan láthatják játszani a Fény Stadionjának szurkolói.
 

 

United-latest.com


United-latest.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!