Shaw többet szerepelne

Luke Shaw november vége után újév napján játszott ismét a Manchester Unitedben és azt szeretné, hogy folyamatosan pályán lehessen.


A szárnyvédõ együttérzését fejezte ki Ashley Young iránt, akinek a Britanniában meghúzódott térdhajlító-izma, ám örül, hogy ismét játszhatott azután, hogy bokaszalagját ért sérülésébõl felépült. A szeles körülmények között lejátszott meccsen - amin Young a jobb oldalra került - a Vörös Ördögök harcoltak, hogy egy pontot szerezzenek.

 
"Elutazni a Stoke-hoz mindig kemény csatát jelent, rengeteget van a labda a levegõben, ami nehéz számomra" - mesélte Shaw, aki kicsit több mint egy órát játszott a találkozón.
 
"Amikor elmegyünk valahova, mindig a maximum pontszámot akarjuk megszerezni. Ezt nem tettük meg, nem a mi napunk volt ez, úgyhogy a következõ mérkõzésre kell már koncentrálnunk."
 
"Kell a játékidõ nekem. Körülbelül 60 percet játszottam a Stoke ellen, ami elõre tervezett volt. Ha többet pályán tudtam volna lenni, akkor maradtam volna, de úgy gondolom, a legfõbb cél most számomra az, hogy folyamatosan jöjjenek a meccsek nekem."
 
 
"Nagyszerû érzés volt látni, hogy jól szerepelt a csapat [a távollétemben]. Mindig meg akarjuk nyerni a mérkõzéseinket és immár felépültem, gyõzelmi széria részese akarok lenni."
 
"Hatalmas versengés van. Nagy elismerés jár Ashley Youngnak. Kiválóan játszott, az elmúlt 4-5 összecsapásunk egyik legjobbja volt. Szerencsétlenségére most lesérült. Remélem, nem túl komoly a sérülése és visszatér harcolni."
 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!