FA-kupa menetelést vár Van Gaal

Louis van Gaal minden erejével azon van, hogy a Manchester United elkerülje az idei szezonban a Ligakupában már elszenvedett égést, és megszerezzék a gyõzelmet a Yeovil Town ellen, amikor vasárnap megkezdik FA-kupa menetelésüket.


A holland menedzser érájának kezdetén egy alaposan felforgatott csapat lépett pályára egy augusztusi estén Milton Keynesben, ahol Karl Robinson legénysége nem hagyott kérdést azt illetõen, hogy a Vörös Ördögök azonnal búcsúznak a Ligakupa küzdelmeitõl, miután Will Grigg és Benik Afobe dupláival 4-0-ra kiütötték õket.

 

Mivel az azóta eltelt idõben a dolgok pozitív fordulatot vettek az Old Traffordon, a United most sokkal veszélyesebb ellenfélként utazhat a hétvégén a Huish Parkba. Annak ellenére, hogy a manchesteriek azóta a harmadik helyig küzdötték fel magukat a Premier League-ben, Van Gaal ugyanolyan kemény ütközetre számít vasárnap, mint amilyen a Dons elleni volt - ám ezúttal csak a továbbjutás jelentene elfogadható végkimenetelt.

 

 

"Ugyanezt tapasztaltam az MK Dons ellen, akik szintén a harmadosztályban játszanak" - kezdte a 62 éves szakember az MUTV-nek.

 

"Egy kupamérkõzésen soha nem tudhatod, mi vár rád, és mindenképpen gyõznöd kell, különben kiesel. Le kell gyõznünk a Yeovil-t, de Angliában minden csapat a Manchester Unitedet akarja legyõzni, úgyhogy nehéz lesz."

 

"Alacsonyabb osztályú csapat ellen játszani azt jelenti, hogy mindent máshogy kell csinálnod, és minden körülmény más - a pálya, a stadion. A játékosok számára sokkal nehezebb egy ilyen mérkõzésre felkészülni, különösen miután annyi mérkõzést játszottak az ünnepi idõszakban."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!