Rafael és Shaw is megsérült

Louis van Gaal elárulta, hogy azért kellett a Yeovil Town ellen már a félidõben két cserét végrehajtania a Huish Parkban mert Rafael és Luke Shaw is sérülést szenvedett, ezért muszáj volt õket lehoznia.


Úgy sejtik, hogy a brazíl játékos arccsonttörést szenvedett, az angol válogatott Shaw-nak pedig a bokájával volt problémája. A két védõ játékos már nem futott ki a pályára a második félidõben, így a Vörös Ördögök Juan Matát és Jonny Evans-t vetteték be, és visszatértek a jó öreg négy védõs rendszerhez.
 
Rafael és Shaw sérülésein kívûl Paddy McNairt is meg kell említeni, aki a meccs nagy részében egy kötéssel a fején játszott, miután a Yeovil egyik játékosával összefejeltek a levegõben, viszont a középhátvéd végig tudta harcolni a 90 percet.
 
"Rafának eltört a csontja, úgyhogy nem jók a kilátások, Shaw-nak pedig a bokájával volt problémája" - mondta a menedzser a MUTV-nek. "Cserélnünk kellett, viszont nem volt több védõm, így az alakzaton is változtatni kellett."
 
"Rafael megsérült, mégis elég belevaló volt és végigjátszotta a félidõt. Fantasztikus mentalitása van, ez egészen elképesztõ, viszont õt és Shaw-t is le kellett cserélnem mert nem voltak száz százalékosan rendben."
 
 
"Utána eggyel több középpályással álltunk fel és talán emiatt, valamennyire többet birtokoltuk a labdát a második játékrészben és türelmesebbek is voltunk."
 
"Négy középpályásunk volt a második félidõben, ezután jobbak lettünk, türelmesek voltunk, tartottuk a labdát és emiatt tudtuk megszerezni a gyõzelemhez szükséges találatokat."
 
A sérülés frontról nem csak rossz hírek jönnek, ugyanis Van Gaal elárulta, hogy egyre több játékos van visszatérõben és még ebben a hónapban bevethetõek lesznek.
 
"Boldogok lehetünk mert visszatérnek a játékosaink" - mondta. "Angel Di Maria, Daley Blind és Marcos Rojo is visszatérnek - így több ballábas játékosunk lesz, amire természetesen szükségünk van. Minden héten meg kell oldanom egy ilyen problémát, most viszont a meccs közben kellett valamit kitalálnom."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!