Owent támogatta Ferguson

A tapasztalt csatár része a United terveinek.


Sir Alex Ferguson kijelentette, az angol csatárnak, Michael Owennek van jövõje a Manchester Unitednél.

Az egykori Liverpool, Real Madrid és Newcastle egyéniség ebben a szezonban eddig alig tudott hozzájárulni a Vörös Ördögök sikereihez, mivel sokszor szenvedett kisebb-nagyobb sérüléseket.

 

 



Owen a padról beállva tért vissza a pályára a Stoke City elleni mérkõzésen, ami idén csupán a nyolcadik szereplése volt és egyesek úgy találgatnak, szezon végén lejáró szerzõdését nem hosszabbítják meg az Old Traffordon.

De a skót szakember ragaszkodik ahhoz, hogy Owenre fontos szerep hárul a Unitednél még akkor is, ha olyan csatárok vannak mellette, mint Dimitar Berbatov, Wayne Rooney vagy Javier Hernandez, nem is beszélve a jelenleg kölcsönben szereplõ Danny Welbeckrõl.

 "Most, hogy végre egészséges, Michaelt is a csapat részeként kell tekinteni és néhány nagy összecsapáson is fog szerepelni" - mondta Ferguson, aki akár Owen egykori klubja, a Liverpool ellen kezdõként is szerepeltetheti játékosát.

"Még nem beszéltem vele a következõ szezonról. Nincs rá szükségem, hogy ezt jelen pillanatban megvitassuk."

"Õ egy nagyszerû játékos és rendkívüli személyiség az öltözõben. Soha nem hiányzik a munkából, amikor õ egészséges."

Owen gyógyulása megkönnyítette Ferguson azon döntését, hogy a szezon hátralévõ részére kölcsön adja Federico Machedát akkor is, ha a Sampdoria nem éppen az a klub volt, amiben Ferguson reménykedett.

"Federico úgy érezte, nem kapott kellõ figyelmet nemzetközi színtéren. Kapott egy lehetõséget, hogy Olaszországban játszhasson, ahol minden héten szem elõtt van."

 "Szerettük volna, hogy egy Premier League klubhoz kerüljön, volt is rá több lehetõség is. De mindent megtett a jó ügyért ugyanis minden játékos szeretne a saját hazája válogatottjában szerepelni."
 


SkySports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!