Blind jobb visszatérésben bízott

Daley Blind csalódott volt manchesteri visszatérése után, hiszen a Southampton elrabolta a három pontot az Old Traffordról.


A találkozón csak Dusan Tadic volt eredményes, a csereként beállt támadó a 69. percben lõtt a hazai kapuba egy olyan meccsen, amin a Vörös Ördögök nem tudták gólra váltani mezõnyfölényüket. A mérkõzés során kevés tiszta helyzet volt, a Szenteknél Nathaniel Clyne próbálkozása kerülte el a kaput az elsõ percben, majd utána szinte csak Tadic gyõztes találata írható fel vendég helyzetnek. A másik kapu elõtt Juan Mata többször is közel járt az egyenlítéshez, miután a Soton elõnybe került, de nem sikerült pontot menteni.

 
"Nagyon csalódott vagyok" - magyarázta Blind, aki november óta most lépett pályára elõször. "Az elsõ érzésem az volt, hogy csak egy lehetõséget adtunk nekik az elsõ játékrészben, talán az elsõ percben, majd utána igazán jól védekeztünk. De amikor nálunk a labda, sokkal türelmesebbnek kell lennünk, várva, hogy jöjjenek a helyzetek. Néha kicsit siettetük a dolgokat."
 
 
"Miután vezettek 1-0-ra, volt pár jó helyzetünk és ha egy bement volna, tudtunk volna lõni másikat is és talán nyerhettünk volna. Mindannyian védekeztek és mint mondtam, csak egy sanszuk volt, ezért nagy kár."
 
Az eredmény azt jelentette, hogy a Szentek átvették a Unitedtõl a harmadik helyet, de Blind már az elsõ esetet - a QPR ellen szombaton -  megragadná a visszavágásra. "Vissza kell vágnunk, fel kell állnunk csapatként ebbõl, a legjobbunkat kell nyújtani edzéseken, minden nap, jó hetet kell zárnunk, mert a következõ hétvégén gyõznünk kell."


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!