Fellaini készen áll a harcra

Marouane Fellaini kijelentette, a Manchester Unitednek a kezdõ sípszótól lángolnia kell a bizonyítási vágytól a QPR ellen, miután a múlt héten túlzottan is késõre hagyták a támadások kidolgozását a Southampton ellen.


"Sikerült helyzeteket kidolgoznunk a Southampton ellen az utolsó 15 percben, amikor a gólért hajtottunk. Most készen kell állnunk arra, hogy az elsõ pillanattól kezdve nyomás alá helyezzük ellenfelünket és helyzeteket dolgozzunk ki" - kezdte Fellaini a mögöttük hagyott, illetve az elõttük lévõ mérkõzést illetõen az MUTV-nek.

 

A belga középpályás felépülése bordasérülésébõl újabb opciót jelent Louis van Gaal számára a középpályán a gyõzelem útjára való hétvégi visszatérésben. A holland menedzser a Szentek ellen csereként küldte be hórihorgas játékosát, a változtatás pedig aktívabb támadójátékot eredményezett, még ha a gól ezúttal el is maradt.

 

"A menedzser arra kért, hogy érjek oda a tizenhatoshoz a beadásoknál, és nyerjek minél több párbajt" - tette hozzá Fellaini.

 

"Ezt is tettem, de gólt nem sikerült szereznünk, ezért csalódottak voltunk. Nehéz volt elfogadni a vereséget."

 

 

Miután Karácsonykor és Újévkor öt mérkõzést volt kénytelen sérülés miatt kihagyni, Marouane most újra egészségesnek érzi magát, és bevetésre készen áll, bármikor is lenne szüksége rá menedzserének.

 

"Jó volt visszatérni, jobban érzem magam."

 

"Bordatörésem volt, amely nagy fájdalommal járt, de most már sokkal jobban vagyok, és minden nap keményen edzek, hogy minél jobb erõnléti állapotba kerülhessek. Ha nem csinálsz semmit három hétig, azután nagyon nehéz a visszatérés, úgyhogy keményen kell edzenem."

 

"Ezen a héten mindannyian kemény edzésmunkát végeztünk, és áttekintettük a QPR játékát. Sokkal direktebb módon játszanak, úgyhogy erre nekünk is fel kell készülnünk. De képesek leszünk gólhelyzetek kidolgozására, úgyhogy úgy fogunk odamenni, hogy meg is csináljuk, amit elterveztünk."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!