FA-kupa: Ma este sorsolás

A Manchester United a legmagasabban, míg a Cambridge United a legalacsonyabban rangsorolt csapatként várja az FA-kupa következõ körének sorsolását, amire ma este kerül sor.


A két csapat ma este, a magyar idõ szerint 20:20-kor kezdõdõ sorsoláson megtudja, kivel kell majd szembenéznie az ötödik körben. Ám elõtte az Old Traffordon, február 3-án kedden, 20:45-kor még le kell játszaniuk az újrajátszást, miután pénteken az Abbey Stadiumban 0-0-s döntetlennel zárult a párharcuk. A két klub neve a kettes gömbben lesz majd.

 

A Premier League tabelláján a United elõtt lévõ mindhárom csapat - a Chelsea, a Man City és a Southampton - búcsúzott a sorozattól szombaton, ráadásul mindhárman hazai környezetben. A legnagyobb meglepetés mindenképp az volt, hogy a Bradford City a Stamford Bridge gyepén 0-2-rõl felállt és 4-2-re elpáholta Jose Mourinho gárdáját. A haramdosztályú klub kapujában az a Ben Williams állt, aki korábban a Unitednél is edzett.

 

 

Vasárnap már jobb nap volt az élvonalbeli klubok számára, hiszen az Arsenal, a West Ham és az Aston Villa is legyõzte alacsonyabb osztályú ellenfelét és csatlakozott a West Bronhoz, a Leicesterhez és a Crystal Palace-hoz a legjobb 16 között. A Championshipet a Blackburn Rovers, a Derby County, a Reading és a Middlesbrough képviseli a kupában, ám több találkozót - mint a Unitedét is - meg kell ismételni, miután döntetlennel zárultak.

 

Így a Preson - Sheffield United, a Liverpool - Bolton és a Sunderland - Fulham meccseken kialakult döntetlenek miatt újra kell játszani, a Rochdale - Stoke City találkozó pedig még ma este lesz.


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!