McNair: Bárhol hajlandó vagyok játszani

Paddy McNair azt követõen, hogy a Cambridge United ellen a védelem jobboldalán kapott lehetõséget, elárulta, 'bárhol játszik' a Manchester Unitedben.


Louis van Gaal legénysége már a Preston North End elleni 5. fordulós összecsapásra készülhet az FA-kupában, miután kedden este Juan Mata, Marcos Rojo és James Wilson góljainak köszönhetõen sikerült legyõzniük a Cambridge Unitedet az Old Traffordon megrendezett újrajátszáson.

 

McNair az elõzõ fordulóban, a Yeovil Town ellen már kipróbálhatta magát ebben a pozícióban, illetve az U21-esek Liverpool elleni bajnokiján is ezen a poszton bizonyíthatott, amelyet egyébiránt góllal koronázott meg. Miután egy újabb bizonyítékát szolgáltatta sokoldalúságának, a 19 éves saját nevelésû játékos abbéli hitérõl tett tanúbizonyságot, hogy a Vörös Ördögök "bármely sorozatot képesek lehetnek megnyerni", és nagyon szeretné, ha a szezon végén magasba emelhetné az FA-kupát.

 

A mérkõzést követõen az észak-ír bekk arról beszélt, hogy szerinte a manchesteriek képesek lehetnek a legvégéig menetelni a világ legrégebbi kupasorozatában, de több kemény erõpróbára számít mindaddig.

 

"Nem gondolnám, hogy nem nyertük meg az FA-kupát már 11 éve, mert ez nagyon meglepõ" - kezdte az MUTV-nek.

 

 

"Bármely sorozatban képesek lehetünk a végõs gyõzelemre, abban pedig egészen bizos vagyok, hogy a társaim nagyon szeretnék ezt megnyerni."

 

"Amikor az Old Traffordon fogadunk egy csapatot, mindig arra törekszünk, hogy nálunk legyen többet a labda, míg idegenben az ellenfél megpróbál feléd kerekedni ebben, ez pedig nagy különbség. A kupasorozat ezen szakaszában már minden mérkõzés kemény párharcot jelent."

 

"Szerintem ma este az elsõ félidõben egy kicsit jobban koncentrálhattunk volna a labdatartásra, de a második játékrészben állandósítani tudtuk a fölényünket, amely ki is tartott a végéig, és kényelmes estét zárhattunk. A fiúk boldogok, és már nagyon várjuk a következõ fordulót."

 

McNair lenyûgözõ teljesítménnyel rukkolt elõ kedden este az Old Traffordon, és elmondása szerint míg a United szerencsés volt, hogy megúszta, hogy egy korán bekapott góllal hátrányba kerüljenek, õ is betalálhatott volna, ha bivalyerõs átlövését nem blokkoják a kapu elõtt.

 

"Bármi megtörténhet az FA-kupában, de annak nagyon tudok örülni, hogy a csatár csak a kapufát találta el az elején" - tette hozzá.

 

"Bárhol hajlandó vagyok játszani - ha arra kérnek, hogy húzódjak elõre, akkor elöl fogok játszani. Én egyszerûen csak élvezem ezeket az élményeket."

 

 

"Azt hittem, hogy a lövésem be fog menni, és igazán pont az egyik legjobb barátom, Cameron McGeehan volt az, aki tisztázott a vonal elõtt, úgyhogy ezt nem fogom neki elfelejteni! Beszéltünk egy kicsit a mérkõzés elõtt, jó volt ellene játszani."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!