Young élvezi a változatos szerepkört

Ashley Young örül annak, hogy számos szerepkörben is képes megállni a helyét a Manchester United csapatában.


A 29 éves játékos szélsõként csatlakozott a Vörös Ördögökhöz, de Louis van Gaal irányítása alatt megmutatta, hogy tud visszavont jobbszélsõ pozícióban is futballozni, sõt, amikor kell, bal-bekként is megállja a helyét.

 

Young egy exkluzív interjú keretein belül nyilatkozott a United Review-nak, elmondta, hogy büszke arra, hogy alkalmazkodni tudott a számára eddig idegen szerepkörökhöz és minden ilyen változtatás nagy kihívás volt számára.

 

"Valóban örülök a változásoknak. Úgy hiszem, hogy több olyan játékos is van, akik szeretnek megragadni egyetlen pozíción belül, engem azonban nem érdekel ez, amíg helyet kapok a csapatban" - mondta Young, aki 100. meccsét játszotta a Vörös Ördögök színeiben a Cambridge elleni gyõzelem alkalmával.

 

 

"Személy szerint én elégedett vagyok eddig a szezon alakulásával. Természetesen mindig az jár a fejedben, hogy lehetnél jobb is. "

 

"De ez az én negatív kritikám - a legjobb formámban akarok játszani és mindig a legjobbat akarom nyújtani. Akármikor játszom és csinálok valamit, mindig visszagondolok, hogy talán máshogy kellett volna cselekednem."

 

"Úgy gondolom, hogy a szezonban eddig nem úgy alakultak számomra a dolgok, ahogy kellett volna, de ebben szerepet játszott a sérülésem is. Most azonban boldog vagyok és remélem továbbra is jó eredményeket tudunk elérni a csapattal."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!