Smalling elégedett az újbóli harmadik hellyel

A Manchester United védõje, Chris Smalling elmondta, hogy nagyszerû érzés a hétközi fordulót követõen a legjobb négyben lenni, mivel az Arsenal, és a Liverpool is gyõztesen hagyta el a pályát.


A Southampton hazai pályán 0-0-s döntetlent játszott a West Ham ellen, míg a United szerdán este 3-1-re legyõzte a Burnley csapatát, és ezeknek köszönhetõen a Vörös Ördögök visszaszerezték a harmadik helyet a bajnokságban. Egyúttal Smalling történelmet írt, mivel õ lett az elsõ játékos a Premier League történetében, aki csereként beállva duplázni tudott az elsõ félidõben.

 

A középsõ védõ elmondta, míg legutóbb a United teljesítménye lehetett volna jobb is, az eredmény még fontosabb, hogy versenyben maradjanak a szezon végén a Bajnokok Ligája indulást érõ helyekért.

 

"Azt hiszem nagyszerû, hogy itt tartunk, több riválisunk elõtt is, de kézben kell tartani a meccseket, és minden mérkõzést meg kell nyerni ahhoz, hogy feljebb léphess a tabellán" – nyilatkozta Smalling a lefújás után, a ManUtd.com-nak adott interjújában.

 

 

"Hoztuk a kötelezõt, de az örömteli, ha úgy is tudsz nyerni, hogy nem játszottál túl jól, és ez egy kiváló visszajelzés számunkra."

 

Az angol bajnokságban most egy újabb szünet következik egészen február 21.-ig, amikor a Vörös Ördögök Swansea-hoz utaznak. A szigetországban a figyelem ismét az FA-kupára szegezõdik, amikor egy újabb idegenbeli mérkõzésen a Preston North End ellen lép pályára a csapat. Smalling úgy érzi, hogy a hétfõ esti kupa meccs ötödik fordulójában már akár egy döntetlen elérése is áldás lenne, különösen azért mert a Burnley ellen szerzett újabb sérülések nehezítik a csapat dolgát.

 

"Meg kell bizonyosodnunk arról, hogyan alkalmazhatnánk gyorsabb blokkolásokat hétfõn a Preston ellen. Most van néhány napunk, hogy pihenjünk, és felkészüljünk" - tette hozzá Smalling.

 

"Az utolsó néhány mérkõzésnek teljes kerettel vághattunk neki, de sajnos ma este összeszedtünk néhány sérülést. Úgy tûnik, ha valaki felépül, akkor egy másik újra kidõl a sorból. Szerencsétlen helyzet ez, de remélhetõleg Jones és Blind nem lesznek sokáig távol."


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!