Shaw tanult a kiállításból

Luke Shaw úgy véli, felbecsülhetetlen leckét tanulhat a West Ham elleni kiállításából, mely miatt ki kellett hagynia a Burnley elleni bajnokit.


A 19 éves labdarúgó az Upton Parkban lejátszott találkozó 81. percében kapott sárga lapot, miután szabálytalankodott Carl Jenkinsonnal szemben, a mérkõzés ráadásában pedig mehetett is az öltözõbe a Stewart Downing elleni belépõjét követõen, csupán pillanatokkal azután, hogy Daley Blind kiegyenlített.

 

"Nagyon idegtépõ volt, fõleg mivel a meccs utolsó másodpercei jöttek" - mondta Shaw az MUTV-nek, mikor arra kérték, elemezze azt a helyzetet. "Nagyon frusztráló volt."

 

"Talán az elsõ sárga elég könnyedén jött, a másodikkal azonban nem tudok vitatkozni. A pillanat hevében történt, megpróbáltam megszerezni a labdát, miközben a gyõzelemért mentünk. Nem volt szerencsém, hogy elkaptam az ellenfelemet, de tanultam belõle."

 

"Minden meccsen, minden edzésen sokat tanulsz - különösen ebben a helyzetben. "Az utolsó pár percben nem kell ilyen szerelést megpróbálni. Beszéltem errõl az edzõkkel, átgondoltam ezt. Még fiatal vagyok és rengeteget kell tanulnom."

 

 

Miután letöltötte eltiltását, a fiatal bekk reméli, hogy a Preston ellen visszatérhet a kezdõbe.

 

"Ez egy csapatjáték, ha a menedzser betesz a kezdõbe, örülök. De ha nem, utána keményen dolgozom, hogy visszakerüljek. Játékosként segít nekünk a fejlõdésben, ha egészséges és erõs versengés van csapaton belül."

 

"Amikor sérült voltam, Youngy [Ashley Young] szárnyalt a posztomon, de aztán õ szedett össze egy szerencsétlen sérülést. Immár játszottam és remélem, hogy sikerül megtartanom a helyem."

 

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!